Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Als je een kindje krijgt, dan wil je natuurlijk de beste zorg voor je kleine held of heldin. Dat begint met de beste zorg voor jezelf, want ook voor jou verandert er veel. Bij Weleda City Spa is een zwangerschapsmassage onderdeel van onze mamabehandeling. Maar gewoon een enkele zwangerschapsmassage kan natuurlijk ook.

Unieke massage per fase van je zwangerschap

Je zwangerschap is op te delen in 3 trimesters van 3 maanden. Daarin heeft je lijf iedere keer andere behoeften. Die specifieke behoeften behandelen we met speciale massages. Onze salons zijn helemaal ingericht voor een heerlijke zwangerschapsmassage.

Bij een zwangerschapsmassage geven we je de beste zorg voor jou en je kindje

  • Eerste trimester: In de eerste 3 maanden ben je vaak wat onrustig. Daar richten we ons dan op bij de massage. Je kan zelf kiezen of we je hoofdhuid, armen of benen masseren. Deze zwangerschapsmassage begint altijd met een heerlijk voetenbad en een ontspannende gezichtsmassage.
  • Tweede trimester: Je hebt nu waarschijnlijk wat meer last van je armen en benen. Daarom masseren we je in dit trimester met een speciale gel die de bloeddoorstroming bevordert. Ook deze zwangerschapsmassage begint altijd met een heerlijk voetenbad en een ontspannende gezichtsmassage.
  • Derde trimester: De laatste 3 maanden van je zwangerschap zijn fysiek het zwaarste. Daarom behandelen we bij deze zwangerschapsmassage vooral de plaatsen waar je klachten hebt. Zoals buik, rug, schouders of borstcontouren. Natuurlijk mist het voetenbad en de gezichtsmassage nu ook niet.

Waarom een zwangerschapmassage?

Tijdens een zwangerschap verandert er veel. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Een zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen én om een zwangerschapsklachten te verminderen. Bovendien verstevigt een zwangerschapsmassage al vroeg de band tussen jou en je kindje.

Omdat een zwangerschapmassage je ook helpt te ontspannen, bereid je je lichaam ook al voor op de bevalling.

Wanneer een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage kan in alle fasen van je zwangerschap én daarna. Per trimester hebben we aparte massages. En we kijken en luisteren naar jouw persoonlijke behoefte. Je kunt ook meerdere massages per trimester boeken. Zolang het voor jou maar prettig voelt.

Een zwangerschapsmassage is onderdeel van onze mamabehandeling.

Zwangerschapsmassage als onderdeel van mamabehandeling

Onze zwangerschapsmassage maakt deel uit van een mamabehandeling. Dat zijn massages tijdens én na je zwangerschap. Want als je kindje geboren is, dan verdien je wel een heerlijke massage.

Maar natuurlijk kies je helemaal zelf welke en hoeveel massages je wilt.