Behandelingsvoorwaarden

Behandelingsvoorwaarden

De behandeling
Onze behandelingen duren 25, 50, 80 of 110 minuten en zijn inclusief gebruik van producten. De tijd voor omkleden en een korte intake zit in de duur van de behandeling.

Annuleren
Ben je onverwacht verhinderd? Je kan tot 24 uur voor de behandeling kosteloos annuleren. Als je binnen 24 uur voor je behandeling je afspraak annuleert, brengen wij het bedrag voor de behandeling volledig in rekening.

Bovengenoemde geldt ook indien je annuleert i.v.m. ziekte.

Verplaatsen

Je kunt je behandeling tot 24 uur van tevoren kosteloos (via de onlinelink in je afspraakbevestiging of afspraakherinnering) verplaatsen. Binnen 24 uur kan dat uitsluitend telefonisch en mag de Weleda City Spa de behandeling volledig in rekening brengen.

Te laat
Kom je later dan de afgesproken behandeltijd in de Weleda City Spa aan, dan mag Weleda City Spa de behandeling inkorten en wijzigt het tarief niet.

No show
Kom je zonder bericht niet opdagen voor je geboekte behandeling, dan noteren wij dit als 'no show'. Wij brengen dan het bedrag voor de geboekte behandeling volledig in rekening.

Contra indicaties: wanneer behandelen wij niet?

Contra indicaties zijn aandoeningen, waarbij het verstandiger is om niet te behandelen.

In de Weleda City Spa geven we zowel massages als gezichtsbehandelingen. Bij gezichtsbehandelingen zijn niet alle contra indicaties relevant omdat we zeer lokaal behandelen. Vooral bij een massage is het belangrijk om eerlijk te zijn over jouw medische geschiedenis of aandoeningen. We zetten tijdens een massage nogal wat ‘aan’ in jouw lichaam.

Er zijn natuurlijk heel veel aandoeningen en ziektebeelden die een indicatie kunnen zijn om niet of aangepast te masseren. Het is onmogelijk om deze allemaal te noemen, maar hieronder enkele veel voorkomende voorbeelden:

 1. Koorts en griep
 2. Besmettelijke huidaandoeningen (bv herpes, gordelroos)
  • over het gehele lichaam – we masseren niet
  • lokaal – we masseren eventueel aangepast
  • bij koortslip of ernstige huidaandoeningen in het gezicht wordt er geen gezichtsbehandeling gegeven
 3. Kanker/tumoren
 4. Infectieziekten en plaatselijke ontstekingen
 5. Cardiovasculaire aandoeningen
  • Ernstig – trombose, aderontsteking
  • Mild – spataderen
 6. Recente botbreuken, wonden en recente littekens
 7. Zwangerschap – massage pas vanaf 16 weken

Twijfel je of je behandeld kan worden? Raadpleeg dan je arts of neem vooraf even contact met ons op. Heb je iets niet vooraf gemeld, dan kan het gebeuren dat wij bij aanvang van je behandeling tijdens de intake tot de conclusie komen dat we je niet kunnen behandelen. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid en het verstrekken van de juiste informatie.

Den Haag

Rotterdam

Oegstgeest

Amsterdam

Vught

Zoetermeer

Lelystad

Gorinchem