Alle massages

Zwangerschaps­massage

Als je zwanger bent, ondergaat je lichaam een hoop veranderingen. Dat merk je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Een zwangerschapsmassage verlicht de fysieke klachten die gepaard gaan met je zwangerschap. En geeft je ook een heerlijke en verdiende ontspanning.

Let op: Heb je onlangs een COVID-vaccinatie gekregen? Een massage is niet mogelijk binnen 5 dagen na je vaccinatie. Wil je hier rekening mee houden als je een massage boekt?

Met alles wat er gebeurt rondom je zwangerschap heb je wel eens behoefte aan een echt moment voor jezelf. Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die we helemaal afstemmen op jouw wensen.

Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf de 16e week van je zwangerschap.

De zwangerschapsmassage geeft je een welverdiende ontspanning

Optimaal comfort

Bij de zwangerschapsmassage zorgen we voor optimaal comfort voor jou. De massagetafel is traploos in te stellen op de positie die voor jou het lekkerste voelt. De rugmassage doen we in ontspannen zijligging. We masseren ook je nek, armen en benen. En als je dat wil, ook je buik. Uiteraard staat de hele massage in het teken van zachte zorg.

De juiste producten voor de juiste massage

We voeren de massage uit met onze Weleda Zwangerschapsolie. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap een sterk ontwikkelde reukzin. Daarom heeft Zwangerschapsolie maar een hele subtiele en milde geur. Heb je, net als veel anderen, last van je benen of armen? Dan masseren we die met een speciale gel die de doorbloeding stimuleert.

En dat alles uiteraard 100% natuurlijk. Want jij en je kindje verdienen het beste wat de natuur te bieden heeft.

Zwangerschapsmassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je zwangerschapsmassage beschikbaar zijn. Je kan boeken in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Oegstgeest-Leiden. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Zwangerschapsmassage is te boeken op deze locaties

Den Haag

Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest-Leiden

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam

Weleda City Spa Amsterdam

Misschien ook interessant voor jou

mama behandeling

Gezichtsbehandeling en massage, afgestemd op het trimester van je zwangerschap

  • Voor aanstaande en nieuwe mama's
  • Als ontspanning en bij klachten
  • Gezichtsbehandeling met massage
 

Behandelingen en het coronavirus

In verband met het coronavirus nemen we vanzelfsprekend de nodige maatregelen. Voor jouw én onze gezondheid. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou. Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. In verband met het coronavirus hanteren we de volgende regels en maatregelen:

Een mondkapje is verplicht, voor medewerkers én klanten. In de behandelruimte hoef je geen kapje op. Het mag natuurlijk wel, als je dat prettig vindt. De behandelaar draagt tijdens de behandeling wel een mondkapje

Wat kan je van ons verwachten?

  • Na iedere behandeling nemen we ruim de tijd om schoon te maken, materiaal te vervangen en/of te desinfecteren.
  • We geven je geen hand bij begroeting of afscheid. We hangen ook je jas niet op.
  • De behandelaar beslist of een behandeling gegeven wordt. Vermoedt hij of zij klachten, dan kan de behandeling geweigerd worden.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt de instructies op van jouw behandelaar
  • Je zegt je behandeling af als je klachten hebt die op COVID-19 besmetting kunnen duiden of wanneer je de afgelopen 5 dagen in nauw contact (langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter) geweest bent met iemand met een COVID-19 besmetting.

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. We kijken er naar uit om je te ontvangen in een van onze salons. Geniet van je behandeling!