Gezichtsbehandeling vrouw

Mededeling met betrekking tot het Corona-virus

Bij Weleda heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers absolute prioriteit. Wegens de situatie met het coronavirus (COVID-19) hebben we besloten per direct onze salons te sluiten. De salons blijven t/m 6 april 2020 dicht en tot die tijd kunnen ook geen massages of behandelingen worden geboekt.

Laat je huid weer stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid.

gezichtsbehandeling vrouw

 • Holistische schoonheidsbehandeling
 • Gezicht, schouders & decolleté
 • Verzorgend en ontspannend
 • 60 minuten€ 64,50
 • 90 minuten€ 92,50

Voor een stralende en gezonde huid is een gezichtsbehandeling van een schoonheidsspecialiste een echte must. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam.

De Weleda schoonheidsspecialiste heeft alle aandacht voor jou en je huid

In een korte intake bespreken jij en de schoonheidsspecialiste wat je wensen en behoeften zijn. Je behandeling wordt hier helemaal op afgestemd. Van de techniek tot de producten die we gebruiken. Vanzelfsprekend gebruiken we altijd 100% natuurlijke producten tijdens je gezichtsbehandeling.

Ruimte voor gezichtsbehandeling Weleda City Spa Rotterdam Hillegersberg
Gezichtsbehandeling Hillegersberg Rotterdam
Gezichtsbehandeling Rotterdam Hillegersberg

Een gezonde en stralende huid

Als eerste stap naar een gezonde en stralende huid, krijg je een fijne reiniging van de huid. Eventueel kan de schoonheidsspecialiste ook nog ongewenste haartjes verwijderen. Bij een gezichtsbehandeling van 60 minuten heb je de keuze of je nu een reinigend masker wilt, of aan het einde juist een voedend masker wil hebben. Bij de behandeling van 90 minuten krijg je beide maskers. Tijdens het inwerken van het masker masseren we je handen, voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Na het reinigende masker verwijdert de schoonheidsspecialiste eventuele onzuiverheden van de huid. Je huid is nu helemaal klaar voor een heerlijke massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. Dat doen we met 100% natuurlijke olie om je huid op een natuurzuivere manier te voeden.

De gezichtsmassage sluiten we af met een voedend masker. Na een paar minuten rust krijg je een koel kompres om weer even te aarden en je huid wakker te laten worden. Als je wilt, brengen we tot slot nog een lekkere dag- of nachtverzorging aan. Zodat je er weer helemaal stralend en verzorgd uitziet. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

60 of 90 minuten

Je kiest zelf hoe lang je de gezichtsbehandeling wil laten duren: 60 of 90 minuten. Afhankelijk van de tijd die je kiest, kan de schoonheidsspecialiste wat meer tijd besteden aan je behandeling.

 • 60 minuten: keuze uit een reinigend of een voedend masker, korte gezichtsmassage
 • 90 minuten: reinigend én voedend masker, uitgebreide gezichtsmassage

Over de salon

Onze salon in Rotterdam is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De gezichtsbehandeling vindt plaats in een speciaal voor de schoonheidsspecialiste ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de Weissenbruchlaan 46 in Hillegersberg, met uitzicht op de Bergse Voorplas.

Gezichtsbehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Rotterdam voor je gezichtsbehandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen voor je schoonheidsspecialiste? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je gezichtsbehandeling in Rotterdam Hillegersberg

Rotterdam Hillegersberg

 • Weissenbruchlaan 46
 • 010 - 316 60 11
 • Let op: gesloten t/m 6 april
 • ma: 13:00 - 21:00 uur
 • di t/m vr: 10:00 - 21:00 uur
 • za: 10:00 - 17:00 uur
 • zo: 12:00 - 17:00 uur
 • spa-rotterdam@weleda.nl
Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam