Home

Je afspraak is gemaakt

Goed nieuws! Je afspraak bij Weleda City Spa is aangekomen en ingepland. Dank je wel voor het maken van je afspraak. We kijken uit naar je komst en we zorgen ervoor dat je heerlijk in de watten wordt gelegd. En dat op een 100% natuurlijke manier!

Geniet van je behandeling

Je krijgt een bevestiging van je afspraak in je e-mail. Kijk ook even in je spam-folder of de e-mail daar binnen is gekomen.

Is dit je eerste massage bij ons? Zorg dan dat je 5 minuten voor je afspraak bij ons bent. Een goede intake vinden wij belangrijk. Zo kunnen we de behandeling nog beter op jou afstemmen.

Je behandeling en het coronavirus

Het nieuws rondom het coronavirus zal niemand ontgaan zijn. Ook wij hebben er aandacht voor. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou. We blijven gewoon behandelen, maar we nemen wel enkele maatregelen.

Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we de richtlijnen verder aangescherpt. Dat betekent dat we:

  • je bij begroeting geen hand zullen geven
  • voor en na je behandeling desinfecterende zeep gebruiken om onze handen te wassen
  • voor en na je behandeling alle materialen wassen met desinfecterende zeep
  • handdoeken na iedere behandeling vervangen
  • theedoeken in de City Spa meerdere keren per dag vervangen
  • deurknoppen, pinautomaat en de telefoon dagelijks ontsmetten
  • een behandeling mogen weigeren als je aantoonbare griepsymptomen hebt

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. Geniet van je behandeling!

Welkom in onze salon

Opening Weledea Spa Den Haag 016 169
Entree Weleda City Spa Oegstgeest beauty en massage
Workstation Massage Oegstgeest Weleda City Spa

Bij je behandeling zul je merken dat duurzaamheid geen trend is bij Weleda. Dat doen we al bijna 100 jaar. Al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. Ook onze salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo gebruiken we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei bij de inrichting van onze City Spa's.

Onze salons zijn ingericht om jou een onvergetelijke behandeling te geven. Lees wat we doen in onze salons.

Tot ziens in de salon!

Mendy, schoonheidsspecialiste Oegstgeest
Mendy

Spa Manager