Home

Valentijns

Duomassage

14 februari is het Valentijnsdag. Verras jouw Valentijn met een ontspannende duomassage bij de Weleda City Spa.

Gezamenlijk en toch op en top persoonlijk. Dat is een duomassage bij Weleda City Spa. Jullie krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage, samen in 1 grote massageruimte. De masseurs stemmen de massage af op jullie persoonlijke wensen.

Beleef samen met je partner een heerlijk moment van ontspanning

De roos is de bloem van de liefde. Dus gebruiken we voor deze massage onze Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie. Met de verfijnde geur van Damascus roos en ylang ylang. Maar willen jullie liever een andere olie, dan kan dat natuurlijk ook.

De massage

Jullie geven allebei jullie eigen wensen aan bij de masseur. Je kan dus ook zelf kiezen welke delen van het lichaam gemasseerd worden. Je masseur geeft je graag advies en past de behandeling aan op maat van jouw behoeften. Dus samen een massage, maar toch uniek en persoonlijk.

De Valentijns Duomassage brengt jullie terug in balans.

Weleda Spa Center 053
Valentijns duomassage Aroma Shower Love
Weleda Spa Center 008

Aroma Shower Love cadeau

Boek je nu een Valentijns Duomassage voor de periode 9 t/m 19 februari, dan krijgen jullie na de behandeling Aroma Shower Love t.w.v. € 6,99 mee naar huis.

Valentijns Duomassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boeken kan in:

Even er tussenuit? Boek een behandeling in Gent (België).

Gent