Alle massages

Duomassage

Samen even ontsnappen uit de drukte. Een unieke ontspanningsmassage voor 2 personen. Jullie komen weer helemaal tot jezelf met een heerlijke massage. Na de massage voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter.

Let op: Heb je onlangs een COVID-vaccinatie gekregen? Een massage is niet mogelijk binnen 5 dagen na je vaccinatie. Wil je hier rekening mee houden als je een massage boekt?

Wist je dat een duo ontspanningsmassage vaak wordt geboekt als onderdeel van een (vriendinnen)dagje uit?

Gezamenlijk en toch op en top persoonlijk. Jullie krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage, samen in 1 grote massageruimte. De masseurs stemmen de massage af op jullie persoonlijke wensen. En je kiest zelf met welke olie je gemasseerd wilt worden.

De duo ontspanningsmassage brengt jullie terug in balans

De duomassage voeren we uit met de olie die jullie het prettigste vinden. Uiteraard kunnen jullie allebei een andere olie kiezen. Al onze oliën zijn 100% natuurlijk met een unieke en natuurlijke geur. De masseur laat je de oliën ruiken, zodat je goed kan kiezen met welke je gemasseerd wil worden.

Weleda Spa Center 053
Istock 475424697
Weleda Spa Center 008

De olie is al een beetje verwarmd. Dat voelt lekkerder als het wordt aangebracht. Dat is meteen het begin van jullie gezamenlijke ontspanning. Voordat de massage begint beleef je de natuurlijke geuren nog eens extra met een diepe ademhaling.

De massage

Jullie geven allebei jullie eigen wensen aan bij de masseur. Je kan dus ook zelf kiezen welke delen van het lichaam gemasseerd worden. Je masseur geeft je graag advies en past de behandeling aan op maat van jouw behoeften. Dus samen een massage, maar toch uniek en persoonlijk.

De ontspanningsmassage is bij uitstek een holistische massage. Dat houdt in dat we kijken naar de mens in zijn geheel, en niet alleen naar het wegnemen van pijn of spanning. Lichamelijke klachten kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit een gestresst gevoel. Door je spieren te laten ontspannen, zal je lichaam ontspannen, waardoor jij ook zal ontspannen. Het zorgt ervoor dat jullie je hoofd even lekker leeg kunnen maken.

Aan het einde van je massage laten we je weer aarden en terugkomen in het hier en nu. We sluiten daarom af met de verkwikkende geur van rozemarijn en krijg je een lekker warm voetkompres. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

De massageruimte

Bij al onze salons kunnen van 2 massagekamers 1 grote massageruimte maken. Dat doen we door de wand tussen 2 kamers open te schuiven. Samen genieten in dezelfde ruimte dus!

Duomassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor jullie duomassage beschikbaar zijn. Je kan boeken in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch-Vught of Oegstgeest-Leiden. Hebben jullie speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je duomassage op deze locaties

Den Haag

Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest-Leiden

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam

Weleda City Spa Amsterdam

Den Bosch-Vught

 • Van der Valk hotel 's-Hertogenbosch-Vught
 • Bosscheweg 2, Vught
 • 073 - 303 90 35
 • ma-zo: 10:00 - 17:00
 • spa-vught@weleda.nl
Weleda City Spa Vught reclamezuil van der valk

Tiel

 • Van der Valk hotel Tiel, ingang bij Van der Valk Vitaal
 • Laan van Westroijen 10
 • 0344-229701
 • ma-zo: 10:00 - 17:00
 • spa-tiel@weleda.nl
Carousel wide 1024x768 Nieuwe entree 2

Behandelingen en het coronavirus

In verband met het coronavirus nemen we vanzelfsprekend de nodige maatregelen. Voor jouw én onze gezondheid. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou. Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. In verband met het coronavirus hanteren we de volgende regels en maatregelen:

Een mondkapje is verplicht, voor medewerkers én klanten. In de behandelruimte hoef je geen kapje op. Het mag natuurlijk wel, als je dat prettig vindt. De behandelaar draagt tijdens de behandeling wel een mondkapje

Wat kan je van ons verwachten?

 • Na iedere behandeling nemen we ruim de tijd om schoon te maken, materiaal te vervangen en/of te desinfecteren.
 • We geven je geen hand bij begroeting of afscheid. We hangen ook je jas niet op.
 • De behandelaar beslist of een behandeling gegeven wordt. Vermoedt hij of zij klachten, dan kan de behandeling geweigerd worden.

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt de instructies op van jouw behandelaar
 • Je zegt je behandeling af als je klachten hebt die op COVID-19 besmetting kunnen duiden of wanneer je de afgelopen 5 dagen in nauw contact (langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter) geweest bent met iemand met een COVID-19 besmetting.

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. We kijken er naar uit om je te ontvangen in een van onze salons. Geniet van je behandeling!