Alle massages in Den Haag

Voetmassage

Den Haag

Besteed aandacht aan je voeten en geniet van een ontspannende voetmassage. Kom naar Weleda City Spa Den Haag, op een mooie locatie in het Statenkwartier.

voetmassage Den Haag

  • Ontspannend
  • Voeten en onderbenen
  • Verbetert de doorbloeding
  • 50 min.€ 76,00

Je voeten dragen je de dag door. Tijd om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Een voetmassage zorgt er ook voor dat je hele lichaam ontspant.

De voetmassage

Neem plaats op een verwarmde massagetafel- of stoel en laat het genieten beginnen. We starten de behandeling met een voetbad met Arnica Sport Badmelk. De badmelk heeft een fijne aromatische geur van rozemarijn en lavendel. Daarna masseren we je voeten én onderbenen. Daarvoor gebruiken de de massageolie van onze Arnica-lijn. Het verwarmende effect van de olie zorgt ervoor dat de spieren goed ontspannen.

Tot slot behandelen we je voeten met Voetbalsem. De extracten van mirre en calendula in een basis van wolwas en olijfolie maken je huid merkbaar zachter.

Voorbereiding en goed om te weten

Je kleding kan gewoon aanblijven bij een voetmassage. Zorg er wel voor dat je geen strakke broek aan hebt.

Onze voetmassage is een ontspannende massage, waarbij alles er op ingericht is dat je fijn tot rust komt. Voor een voetreflexmassage verwijzen we je naar een specialist.

Over de salon in Den Haag

Onze salon in Den Haag is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen in Den Haag worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste.

Gevel Weleda City Spa Den Haag
Ontvangstruimte massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag
Behandelruimte voor massage Weleda City Spa Den Haag

Weleda City Spa Den Haag heeft 4 behandelkamers: 2 voor massages, 1 voor gezichtsbehandelingen en 1 gecombineerde kamer. De massagekamers zijn gescheiden door een schuifwand. Door de schuifwand te openen, ontstaat 1 grote behandelkamer. Daardoor kunnen we in Den Haag ook duomassages geven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt onze salon op de Aert van der Goesstraat 27. Een gezellige winkelstraat in Den Haag Statenkwartier, vlakbij ‘de Fred’. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Tot 13.00 uur is het gratis parkeren. Van 13.00 - 24.00 is het betaald parkeren.

Kom je met het OV, neem dan bus 21, 24 (halte Cornelis de Wittlaan) of 28 (halte Statenplein). Of tram 11 (halte Houtrust) of 16 (halte Museon). Liever op de fiets? Dan is het ongeveer 20 minuten vanaf station Den Haag CS.

In de buurt

Maak een dagje Den Haag van je bezoek aan de City Spa. De salon ligt vrijwel direct aan de Frederik Hendriklaan. 'De Fred' in de volksmond. Een gezellige winkelstraat met veel restaurantjes en leuke winkels om lekker te shoppen.

Of breng een bezoek aan het Museon of het Omniversum, op 5 minuten lopen. De bedrijvige haven van Scheveningen bevindt zich op een kwartiertje lopen van Weleda City Spa Den Haag.

Voetmassage Den Haag boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Den Haag voor je voetmassage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je voetmassage in Den Haag

Den Haag

  • Aert van der Goesstraat 27
  • 06 45 26 49 91
  • Di, za, zo: 10.00 - 17.00 uur
  • Wo, do, vr: 10.00 - 21.00 uur
  • Maandag gesloten
  • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag