Alle massages in Den Haag

Ontspanningsmassage

Den Haag

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de Haagse drukte. Kom tot jezelf tijdens een heerlijke ontspanningsmassage in Den Haag. De massage werkt relaxend en zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt.

ontspanningsmassage Den Haag

 • Rustgevend
 • Holistische massage
 • Ook duomassage mogelijk
 • 50 minuten€ 67,50

Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage in Den Haag? Bij Weleda City Spa in het Statenkwartier staan de massages in het teken van zorg en rust. Een ontspanningsmassage is ideaal als je stress ervaart of gewoon wanneer je lekker wil genieten. Zien we je snel in onze salon in Den Haag?

Geniet van een ontspanningsmassage in Den Haag

Waarom een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage brengt en houdt je in balans. Het is een heerlijke massage in het teken van zorg en rust. We nemen de tijd en masseren in een rustig ritme. Zodat je lekker kunt ontspannen.

Een ontspanningsmassage is ideaal als je stress ervaart

Massage met 100% natuurlijke oliën

De massage voeren we uit met de olie die jij het prettigste vindt. De masseur laat je de oliën ruiken, zodat je goed kan kiezen met welke je gemasseerd wil worden. Speciaal voor de ontspanningsmassage verwarmen we de olie al een beetje. Dat voelt lekkerder wanneer het wordt aangebracht. Al onze oliën zijn 100% natuurlijk met een unieke en natuurlijke geur. Heb je liever geurloze olie tijdens je ontspanningsmassage? Dat kan natuurlijk ook.

Massageruimte Weleda City Spa Den Haag
Ontspanningsmassage schaal
Weleda Spa Center 053

Net als al onze massages, is een ontspanningsmassage een holistische massage. Dat houdt in dat we kijken naar de mens in zijn geheel, en niet alleen maar kijken naar het wegnemen van pijn of spanning. Door in de massage je spieren te laten ontspannen, zal je lichaam ontspannen, waardoor jij ook zal ontspannen.

Zwanger

Ben je zwanger dan is een Ontspanningsmassage niet mogelijk. Kies dan voor een zwangerschapsmassage of een Mama (to be) behandeling (beide vanaf 16 weken).

Yarella, masseur Den Haag

Yarella Den Haag

"Na een ontspanningsmassage bij ons in Den Haag voel je je weer helemaal relaxed!"

Reviews ontspanningsmassage Den Haag

Carla

‘Heerlijke ontspanningsmassage gehad van een uur! (...) Fijne sfeer in een mooi en sfeervol ingericht pand op de Aert van der Goesstraat in Den Haag.’

Emilie

‘Zeer vriendelijke ontvangst, hele schone salon en ontspannende massage, echt een aanrader!’

Carine

‘I spend a really nice moment, from the welcome time till the tea at the end. People, work, and place were perfect.’

Over de salon in Den Haag

Onze salon in Den Haag is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen in Den Haag worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste.

Gevel Weleda City Spa Den Haag
Ontvangstruimte massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag
Behandelruimte voor massage Weleda City Spa Den Haag

Weleda City Spa Den Haag heeft 4 behandelkamers: 2 voor massages, 1 voor gezichtsbehandelingen en 1 gecombineerde kamer. De massagekamers zijn gescheiden door een schuifwand. Door de schuifwand te openen, ontstaat 1 grote behandelkamer. Daardoor kunnen we in Den Haag ook duomassages geven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt onze salon op de Aert van der Goesstraat 27. Een gezellige winkelstraat in Den Haag Statenkwartier, vlakbij ‘de Fred’. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Tot 13.00 uur is het gratis parkeren. Van 13.00 - 24.00 is het betaald parkeren.

Kom je met het OV, neem dan bus 21, 24 (halte Cornelis de Wittlaan) of 28 (halte Statenplein). Of tram 11 (halte Houtrust) of 16 (halte Museon). Liever op de fiets? Dan is het ongeveer 20 minuten vanaf station Den Haag CS.

In de buurt

Maak een dagje Den Haag van je bezoek aan de City Spa. De salon ligt vrijwel direct aan de Frederik Hendriklaan. 'De Fred' in de volksmond. Een gezellige winkelstraat met veel restaurantjes en leuke winkels om lekker te shoppen.

Of breng een bezoek aan het Museon of het Omniversum, op 5 minuten lopen. De bedrijvige haven van Scheveningen bevindt zich op een kwartiertje lopen van Weleda City Spa Den Haag.

Ontspanningsmassage Den Haag boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Den Haag voor je ontspanningsmassage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je ontspanningsmassage in Den Haag

Den Haag

 • Aert van der Goesstraat 27
 • 070 - 219 50 79
 • di, wo, zo: 10:00 - 17:00
 • do, vr: 10:00 - 21:00
 • za: 10:00 - 18:00
 • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Misschien ook iets voor jou

Duo massage

Geniet met z'n tweeën van een ontspannende massage

 • Ontspanningsmassage voor 2
 • Rustgevend
 • Holistische massage