Home

Massage cadeaubon

Geef eens ontspanning cadeau. Mooier kan toch niet? Een cadeaubon is het ideale cadeau voor een verjaardag, of gewoon zomaar. Omdat iemand het verdient.

Voor massage én gezichtsbehandeling

Met een Weleda City Spa cadeaubon geef je ontspanning cadeau. De ontvanger kan de bon gebruiken voor een massage of een gezichtsbehandeling.

Wat kost een massage cadeaubon?

Een cadeaubon is er voor ieder budget. Er is al een cadeaubon voor €10,-. Of geef een behandeling cadeau. Er zijn bonnen voor een 50-minutenbehandeling en voor een duomassage.

Bestellen en leveren

We doen de massage cadeaubon in een mooie cadeauverpakking. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan heb je de bon binnen 3 werkdagen in huis. Als je dat wilt, sturen we de bon direct naar de ontvanger toe. Dan schrijven we er ook meteen de persoonlijke boodschap van jouw keuze op.

Inwisselen

De ontvanger mag zelf beslissen bij welke vestiging de bon ingewisseld wordt. Dat kan bij iedere Weleda City Spa in Nederland. De bon is tot 2 jaar na uitgifte geldig.

Nieuw! Genieten voor 2!

Nóg leuker dan ontspanning cadeau geven: 2 mensen ontspanning cadeau geven! Of natuurlijk als cadeau aan jezelf en je partner. We hebben nu ook cadeaubonnen voor een duomassage.

Arnica massage
Cadeaubon Weleda City Spa Voorbeeld
Relaxed door een gezichtsmassage

In verband met de coronasluitingen van de Weleda City Spa de afgelopen tijd gaan we flexibel om met de geldigheidsduur van de cadeaubonnen.

Koop je kadobon

Jouw bon

Jouw gegevens

Adresgegevens

Naar wie mogen we de cadeaubon opsturen?

Betalen