Home

Je afspraak is gemaakt

Goed nieuws! Je afspraak bij Weleda City Spa is aangekomen en ingepland. Dank je wel voor het maken van je afspraak. We kijken uit naar je komst en we zorgen ervoor dat je heerlijk in de watten wordt gelegd. En dat op een 100% natuurlijke manier!

Geniet van je behandeling

Je krijgt een bevestiging van je afspraak in je e-mail. Kijk ook even in je spam-folder of de e-mail daar binnen is gekomen.

Is dit je eerste massage bij ons? Zorg dan dat je 5 minuten voor je afspraak bij ons bent. Een goede intake vinden wij belangrijk. Zo kunnen we de behandeling nog beter op jou afstemmen.

Welkom in onze salon

Bij je behandeling zul je merken dat duurzaamheid geen trend is bij Weleda. Dat doen we al 100 jaar. Al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. Ook onze salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo gebruiken we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei bij de inrichting van onze City Spa's.

Onze salons zijn ingericht om jou een onvergetelijke behandeling te geven. Lees wat we doen in onze salons.

Tot ziens in de salon!

Behandelingen en het coronavirus

In verband met het coronavirus nemen we vanzelfsprekend de nodige maatregelen. Voor jouw én onze gezondheid. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou. Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. In verband met het coronavirus hanteren we de volgende regels en maatregelen:

Een mondkapje is verplicht, voor medewerkers én klanten. In de behandelruimte hoef je geen kapje op. Het mag natuurlijk wel, als je dat prettig vindt. De behandelaar draagt tijdens de behandeling wel een mondkapje

Wat kan je van ons verwachten?

  • Na iedere behandeling nemen we ruim de tijd om schoon te maken, materiaal te vervangen en/of te desinfecteren.
  • We geven je geen hand bij begroeting of afscheid. We hangen ook je jas niet op.
  • De behandelaar beslist of een behandeling gegeven wordt. Vermoedt hij of zij klachten, dan kan de behandeling geweigerd worden.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt de instructies op van jouw behandelaar
  • Je zegt je behandeling af als je klachten hebt die op COVID-19 besmetting kunnen duiden of wanneer je de afgelopen 5 dagen in nauw contact (langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter) geweest bent met iemand met een COVID-19 besmetting.

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. We kijken er naar uit om je te ontvangen in een van onze salons. Geniet van je behandeling!