Schoonheidsspecialist Rotterdam

Pedicure

Rotterdam

Besteed aandacht aan je voeten en geniet van een ontspannen behandeling van de pedicure. Onze salon in Rotterdam biedt verzorging van je voeten, nagels en nagelriemen. In een ontspannen omgeving, op een mooie locatie in Hillegersberg.

pedicure Rotterdam

 • Verzorging van je voeten
 • Ontspannend
 • Inclusief voetmassage
 • 50 minuten€ 62,50
 • 80 minuten€ 85,00
Ashley, massage Rotterdam

Ashley Rotterdam

"Pedicure bij Weleda City Spa Rotterdam staat voor verzorging én ontspanning"

Je voeten zijn belangrijk. Ze dragen je iedere dag weer en ze brengen je van A naar B. Tijd om ze eens goed de aandacht te geven. Bij een pedicure behandeling bij Weleda City Spa in Rotterdam geven we alle zorg aan je voeten.

De pedicure behandeling (50 minuten)

Wij vinden dat je van een pedicure behandeling mag genieten. Daarom zetten we ons beste beentje voor. We geven de behandeling in een van onze fraaie massageruimtes. Je ligt op een massagetafel, die we eventueel verwarmen. Voor extra ontspanning krijg je een pittenkussentje in je nek.

Iedere behandeling begint met een voetenbad. Daarna verzorgen we je voeten met een standaard pedicure. Denk aan knippen, vijlen, eelt verwijderen en het verzorgen van je nagels en nagelriemen. We sluiten af met een heerlijke voetmassage.

Pedicure Relax (80 minuten)

Wil je je eens extra laten verwennen? Kies dan voor de behandeling Pedicure Relax. In 80 minuten zorgen we dat je totaal ontspannen én met verzorgde voeten weer op wolken loopt. We geven de behandeling in een van onze fraaie massageruimtes. Je ligt op een massagetafel, die we eventueel verwarmen. Voor extra ontspanning krijg je een pittenkussentje in je nek.

De behandeling begint met een voetscrub en een voetenbad. De standaard pedicure die je vervolgens krijgt, bestaat uit knippen, vijlen, eelt verwijderen en het verzorgen van je nagels en nagelriemen. Daarna krijg je een uitgebreide voet- en onderbeenmassage. We sluiten af met een hoofd- of schoudermassage. Je mag zelf kiezen welke van de 2 je wilt.

Voorbereiding en goed om te weten

Kom je naar onze salon in Rotterdam voor een pedicure behandeling? Zorg dan dat er geen nagellak meer op je teennagels zit. Verwijderen van nagellak zit niet in de behandeling. Ook lakken we geen nagels.

Onze behandelingen zijn verzorgend en ontspannend. We geven geen medische pedicure behandelingen. Voor klachten als voetschimmel of schimmel- en kalknagels verwijzen we je naar een specialist op dat gebied.

Over de salon in Rotterdam

Onze salon in Rotterdam is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen in Rotterdam worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste.

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam
Ontvangstruimte massage en gezichtsbehandeling rotterdam hillegersberg
Behandelruimte Weleda City Spa massage en schoonheidssalon, Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa Rotterdam is ruim opgezet. De behandelkamers liggen achter in de salon en beneden. Zo kan je écht even ontsnappen aan het drukke stadsleven.

We hebben in Rotterdam 4 behandelkamers, waarvan 3 massageruimtes. Een van die kamers kan ook gebruikt worden als schoonheidssalon. Daarnaast is er nog een aparte schoonheidssalon, die alleen voor gezichtsbehandelingen gebruikt kan worden. Van onze 2 massagekamers beneden kunnen we 1 maken. Daardoor kunnen we in Rotterdam ook duomassages geven.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt onze salon op de Weissenbruchlaan 46 in Rotterdam. Een mooie winkelstraat in de wijk Hillegersberg, met een uitkijk op de Bergse Voorplas. Het uitzicht alleen al geeft een ontspannen gevoel.

De Weissenbruchlaan is goed bereikbaar met de auto. Voor de deur en om de hoek is betaald parkeren. Gratis parkeren kan ook. Dan is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Spa.

Kom je met het OV, neem dan tram 4 (halte Bergse Dorpsstraat). Vanaf treinstation Rotterdam Noord is het ongeveer 25 minuten lopen of 10 minuten fietsen naar de Spa.

In de buurt

Maak een dagje Rotterdam van je bezoek aan de City Spa. De salon ligt aan de rand van het winkelgebied van Hillegersberg, waar je op en rond de Weissenbruchlaan, de Bergse Dorpsstraat én aan het water tal van leuke winkels en restaurants vindt.

Pedicure Rotterdam boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Rotterdam voor je pedicure beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je pedicure in Rotterdam

Rotterdam

 • Weissenbruchlaan 46
 • 010 - 316 60 11
 • di, wo, zo: 10:00 - 17:00
 • do, vr: 10:00 - 21:00
 • za: 10:00 - 18:00
 • spa-rotterdam@weleda.nl
Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam