Logo Weleda City Spa

Exclusief voor de winter! Als de dagen korter worden, gaan de temperaturen omlaag. Een wintermassage is helemaal afgestemd op het winterseizoen. Met onder andere verwarmde Granaatappel huidolie voor een warme weldaad voor je huid.

winter massage

  • Verwarmende massage
  • Beschermt de huid
  • Gratis granaatappel handcrème
  • 60 minuten€ 69,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Als het buiten kouder wordt, blijven we automatisch wat vaker binnen. De verwarming gaat aan en we krijgen minder zonlicht op ons huid. Tijd om de donkere dagen letterlijk en figuurlijk te lijf te gaan met een exclusieve wintermassage. Dat werkt ontspannend, verwarmend en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf.

In de winter hebben we behoefte aan warmte

De winterbehandeling is een ontspanningsmassage met de producten uit onze granaatappellijn. Granaatappel heeft van nature een intens voedende werking. Ideaal voor de droge winterhuid.

Granaatappel Lr
Ontspanningsmassage Rotterdam
Granaatappel

Exclusief voor het seizoen

De wintermassage is een echte seizoensspecial en dus maar even te boeken. Totale ontspanning met een verwarmende massage. Om het ontspannen gevoel vast te houden, krijg je onze Granaatappel Regeneratie Handcrème mee naar huis.

Verzorgende warmte

Een wintermassage is een ware onderdompeling in zorg en warmte. Voor de behandeling warmen we de huidolie bijvoorbeeld alvast een beetje op. De warmte van de olie, de werking van de granaatappel en de ontspannende behandeling geven je een heerlijk behaaglijke warmte.

Wintermassage Rotterdam

De massage verloopt in een rustig tempo om je helemaal te laten ontspannen. Tijdens de uitgebreide behandeling masseren we je rug, nek, schouders, de achterkant van je benen en je voeten. Maar heb je andere wensen, dan kan dat natuurlijk ook. Je krijgt alle aandacht en we hebben oog voor je wensen. Vastzittende spieren of andere klachten behandelen we zo nodig en mogelijk ook.

Aan het einde van je behandeling laten we je weer even aarden en terugkomen in het hier en nu. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte.

Wintermassage boeken

De wintermassage is alleen in de winter te boeken. Wees er dus snel bij. Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je wintermassage in Rotterdam beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam