Logo Weleda City Spa

Het is misschien herfst, maar dat is nog geen reden om meteen de zomer van je af te gooien. Hou de zon gewoon nog even vast met een lekkere herfstmassage. Met de opwekkende producten uit onze Duindoorn-lijn.

herfst massage

  • Opwekkende massage
  • Inclusief handmassage
  • Alleen in de herfst te boeken
  • 60 minuten€ 65,00

Versterk je lichaam van binnen én van buiten

De herfstbehandeling is een ontspanningsmassage. Bij deze behandeling gebruiken we onze Duindoorn Vitaliserende Body Olie. Die is rijk aan vitamines, dankzij de kracht van de zon. De vruchtjes van de duindoorn zitten boordevol energie. Om zo je lichaam van binnen en van buiten te versterken.

Bovendien hebben de Duindoorn-producten een heerlijke opwekkende geur van grapefruit en mandarijn.

Duindoorn
Herfstmassage Rotterdam
Herfstmassage Rotterdam

De massage verloopt in een rustig tempo om je helemaal te laten ontspannen. Je krijgt alle aandacht en we hebben oog voor jouw wensen.

Aan het einde van je massage laten we je weer aarden en terugkomen in het hier en nu. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een kopje Duindoorn Elixer voor je klaar. Dat is rijk aan vitamine C. Het vitaliseert en verhoogt de weerstand.

Extra zorg voor je handen

We schenken bij de herfstmassage extra aandacht aan je hardwerkende handen. We masseren ze met onze Duindoorn Vitaliserende Handcrème. Dat houdt je handen zacht en soepel. En beschermt ook tegen vochtverlies. Om het ontspannen en opwekkende gevoel vast te houden, krijg je bij deze massage de Duindoorn Vitaliserende Handcrème mee naar huis.

Over de salon

Onze salon in Rotterdam is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De massage vindt plaats in een speciaal voor massages ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op Weissenbruchlaan 46 in het Hillegersberg, met uitzicht op de Bergse Voorplas.

Herfstmassage boeken

De herfstmassage is alleen in de herfst beschikbaar. Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Rotterdam voor je herfstmassage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je herfstmassage in Rotterdam

Rotterdam Hillegersberg

  • Weissenbruchlaan 46
  • 010 - 316 60 11
  • ma: 13.00 - 18.00 uur
  • di-vr: 10.00 - 21.00 uur
  • za: 10.00 - 17.00 uur
  • spa-rotterdam@weleda.nl
Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam