Logo Weleda City Spa

De Arnicaplant is een prachtig, maar vooral oersterk plantje met een enorme weerstand. Die kenmerken komen terug in onze Arnicamassage. Een unieke, heerlijke en verwarmende ontspanningsmassage met de vertrouwde, 100% natuurlijke, producten uit onze Arnicalijn.

arnica massage

 • Rug, nek en schouders
 • Preventief of bij klachten
 • Gebaseerd op de arnicaplant
 • 60 minuten€ 64,50

Soms voelen je rug en nek wat stijf en stram aan. Een uitgebreide massage van je rug, nek en schouders met de vertrouwde werking en geur van arnica helpen je dan ontspannen. De arnicamassage is ook erg geschikt om preventief in te zetten. Door de zelfherstellende werking zorgt arnica ervoor dat je soepel en ontspannend blijft.

Het resultaat is altijd dat je je aan het einde van de behandeling zowel fysiek als mentaal weer lekkerder voelt.

Deze Weleda massage is ideaal bij rug- en schouderklachten door beeldschermwerk.

Bij de arnicamassage maken we volop gebruik van de vertrouwde arnicaproducten. We beginnen met een warm voetenbad van Arnica Sport Bad. Door de heerlijke geuren diep in te ademen voel je de stress wegstromen!

Tijdens de massage gebruiken we Arnica Sport Gel en Arnica Massageolie. De combinatie van een koele gel en een verwarmende olie stimuleren de doorbloeding en geven een aparte sensatie.

Rug, nek en schouders

Bij de Arnicamassage hebben we veel en uitgebreid aandacht voor je rugspieren. We warmen het spierweefsel op door een paar keer op je rug te kloppen. En we stimuleren de zenuwen door ze herhaaldelijk te prikkelen. We behandelen je hele rug, inclusief je schouders, nek en het onderste deel van je schedel. Omdat schouder- en nekklachten vaak hun oorsprong hebben in de armen en handen, masseren we die ook.

Bij de Arnicamassage kies je zelf of je een milde, medium of een intense massage wilt. Helemaal naar gelang jouw behoefte.

Na de massage en een paar minuten rust sluiten we de massage af met het prikkelen van je hoofd, schouders, rug en voeten. Zo ontwaakt je lichaam en kan je weer lekker aarden. Om de afvalstoffen te helpen afvoeren krijg je een glas water met Berken Extract. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

Arnica en chaos

Arnica, ook bekend als valkruid, is een bijzondere plant. Zo fragiel als dat-ie lijkt, zo stevig is-ie in werkelijkheid. De plant groeit van nature op grote hoogten, in bergachtig gebied. Daar biedt het uitstekend weerstand aan de bergwind die hij vaak te verduren krijgt. De Arnica gedijt ook bij chaos. Dat zie je onder andere terug in hoe de wortels hun weg vinden in de grond.

Rgb Arnica Blossom Romania 057 Scr
Arnica
Rgb Arnica Harvest 4453 Scr

Diezelfde chaos en schijnbare tegenstellingen komen ook terug in de massage. De Arnicaproducten hebben bijvoorbeeld de geur van activerende rozemarijn en ontspannende lavendel. Maar de behandeling kenmerkt zich ook door de stevige kloppen op je rug en schouders, de verschillen tussen tempo en rust, en het gebruik van verkoelende én verwarmende producten.

Ontspan en voel je één met de natuur met deze unieke Weleda massage.

Over de salon

Onze salon in Rotterdam is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De massage vindt plaats in een speciaal voor massages ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op Weissenbruchlaan 46 in het Hillegersberg, met uitzicht op de Bergse Voorplas.

Arnicamassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Rotterdam voor je Arnicamassage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Massages en het coronavirus

Massage zijn weer toegestaan door de Rijksoverheid. We zijn ontzettend blij dat we je weer een heerlijke behandeling mogen geven. Vanzelfsprekend nemen wel de nodige maatregelen, voor jouw én onze gezondheid. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou.

Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we de richtlijnen aangescherpt.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Wij letten op onze gezondheid. Heeft een behandelaar klachten, dan komt hij of zij niet naar het werk.
 • We controleren dagelijks onze temperatuur.
 • Na iedere behandeling nemen we ruim de tijd om schoon te maken, materiaal te vervangen en/of te desinfecteren
 • We geven je geen hand bij begroeting of afscheid. We hangen ook je jas niet op.
 • We zorgen voor een maximum aantal personen in de salon
 • We behandelen uitsluitend op afspraak
 • We nemen maatregelen om buiten de behandelkamer 1,5 meter afstand te kunnen houden
 • De behandelaar beslist of een behandeling gegeven wordt. Vermoedt hij of zij klachten, dan kan de behandeling geweigerd worden.

Wat verwachten we van jou?

 • Als je klachten hebt die op COVID-19 besmetting kunnen duiden, dan boek je geen behandeling of zeg je je al geboekte behandeling af
 • Als je de afgelopen 14 dagen in aanraking geweest bent met iemand met een COVID-19 besmetting, dan boek je geen behandeling of zeg je je al geboekte behandeling af
 • Kom precies op tijd voor je behandeling. In ieder geval niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd.
 • Vertrek na je behandeling ook weer zo snel mogelijk, om het contact met eventuele nieuwe klanten te vermijden
 • Werk mee bij het eventueel opnemen van je temperatuur, als we vermoeden dat je klachten zou kunnen hebben
 • Betaal contactloos, als dat mogelijk is. Contant afrekenen is niet mogelijk.

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. We kijken er naar uit om je te ontvangen in onze salon in Rotterdam. Geniet van je behandeling!

Boek je Arnicamassage in Rotterdam

Rotterdam Hillegersberg

 • Weissenbruchlaan 46
 • 010 - 316 60 11
 • ma: 13.00 - 18.00 uur
 • di-vr: 10.00 - 21.00 uur
 • za: 10.00 - 17.00 uur
 • spa-rotterdam@weleda.nl
Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam