Well-being PWC

Bedankt voor je bestelling

Dank je wel voor je bestelling. We hebben deze in goede orde ontvangen en zorgen dat je je strippenkaart zo snel mogelijk in huis hebt. Zodat je ook zo snel mogelijk kan genieten van een lekkere massage.

Hoe nu verder?

Je strippenkaart wordt aangemaakt. Je hoeft alleen nog maar te wachten tot-ie in de bus valt. Daarna kan je meteen je eerste massage boeken. Gebruik je PWC e-mailadres als je gaat boeken. Al je behandelingen vinden in de door jou gekozen salon plaats. De strippenkaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig.

De factuur voor de strippenkaart declareer je uit je well-being budget bij PwC.

Heerlijk, echt 100% ontspannen en altijd onwijs jammer dat het afgelopen is. Zo lieve en fijne mensen bij Weleda. Ik kom gauw weer.

Onze massages

Met je strippenkaart heb je de keuze uit 4 verschillende massages van 50 minuten, afhankelijk van de beschikbaarheid in de salon. Massages zijn hele persoonlijke behandelingen. Daarom zorgen we er altijd voor dat je je voor, tijdens en na de behandeling op je gemak voelt. Tijdens de behandeling hebben we respect voor jou en je lichaam. We zorgen altijd dat je je volledig comfortabel voelt.

Andere en/of langere massages die bij Weleda City Spa worden gegeven vallen niet binnen de voorwaarden van de strippenkaart.

Het was een heerlijke zwangerschapsmassage! Er werd van tevoren goed geluisterd naar mijn fysieke klachten en waar op te letten. Een prachtcadeau tijdens je zwangerschap!

Ontspanningsmassage schaal
Zwangerschapsmassage olie
Sportmassage kuit voet
Ontspanningsmassage rug tweehanden
Ontspanningsmassage Den Bosch Vught closeup
Weleda Spa Center 053