Wintermassage

Mededeling met betrekking tot het Corona-virus

Bij Weleda heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers absolute prioriteit. Wegens de situatie met het coronavirus (COVID-19) hebben we besloten per direct onze salons te sluiten. De salons blijven t/m 6 april 2020 dicht en tot die tijd kunnen ook geen massages of behandelingen worden geboekt.

Exclusief voor de winter! Als de dagen korter worden, gaan de temperaturen omlaag. Een wintermassage is helemaal afgestemd op het winterseizoen. Met onder andere verwarmde Granaatappel huidolie voor een warme weldaad voor je huid.

winter massage

 • Verwarmende massage
 • Beschermt de huid
 • Gratis granaatappel handcrème
 • 60 minuten€ 69,50

Als het buiten kouder wordt, blijven we automatisch wat vaker binnen. De verwarming gaat aan en we krijgen minder zonlicht op ons huid. Tijd om de donkere dagen letterlijk en figuurlijk te lijf te gaan met een exclusieve wintermassage. Dat werkt ontspannend, verwarmend en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf.

In de winter hebben we behoefte aan warmte

De winterbehandeling is een ontspanningsmassage met de producten uit onze granaatappellijn. Granaatappel heeft van nature een intens voedende werking. Ideaal voor de droge winterhuid.

producten Granaatappel voor massage oegstgeest
Ontspanningsmassage Header
Granaatappel

Exclusief voor het seizoen

De wintermassage is een echte seizoensspecial en dus nog maar even te boeken. We ontvangen je met een gezonde cocktail van onder andere cranberry en rozemarijn. Boordevol antioxidanten en vitamine C; ideaal voor de weerstand die je in de winter zo nodig hebt. Daarna kan je heerlijk ontspannen tijdens de verwarmende massage. En aan het einde krijg je een lekker warme kop biologische granaatappelthee of een elixer. Om het ontspannen gevoel vast te houden, krijg je onze Granaatappel Regeneratie Handcrème mee naar huis.

Verzorgende warmte

Een wintermassage is een ware onderdompeling in zorg en warmte. Voor de behandeling warmen we de huidolie bijvoorbeeld alvast een beetje op. De warmte van de olie, de werking van de granaatappel en de ontspannende behandeling geven je een heerlijk behaaglijke warmte.

Wintermassage Oegstgeest

De massage verloopt in een rustig tempo om je helemaal te laten ontspannen. Tijdens de uitgebreide behandeling masseren we je rug, nek, schouders, de achterkant van je benen en je voeten. Maar heb je andere wensen, dan kan dat natuurlijk ook. Je krijgt alle aandacht en we hebben oog voor je wensen. Vastzittende spieren of andere klachten behandelen we zo nodig en mogelijk ook.

Aan het einde van je behandeling laten we je weer even aarden en terugkomen in het hier en nu. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat de warme kop biologische granaatappelthee voor je klaar.

Wintermassage boeken

De wintermassage is alleen in de winter te boeken. Wees er dus snel bij. Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je wintermassage beschikbaar zijn. Je kan een wintermassage boeken in Den Haag (Statenkwartier), Rotterdam (Hillegersberg) of Oegstgeest. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je wintermassage in Oegstgeest

Oegstgeest

 • De Kempenaerstraat 24
 • 071 - 207 46 04
 • Let op: gesloten t/m 6 april
 • ma t/m wo: 09:30 - 18:00
 • do - vr: 09:30 - 21:30
 • za: 09:30 - 17:00
 • zo: gesloten
 • spa-oegstgeest@weleda.nl
Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa