Logo Weleda City Spa

Skin Retreat

Persoonlijke aandacht en volledige ontspanning. Weleda's Skin Retreat gezichtsbehandeling wordt helemaal afgestemd op de behoeften van jouw huid, met 100% natuurlijke producten die je huid laten stralen. Een welverdiend cadeau aan jezelf.

skin retreat

  • Uitgebreide gezichtsmassage
  • Elk huidtype en elke leeftijd
  • Massageolie op plantenbasis
  • 90 minuten€ 92,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Anderhalf uur, alleen voor jou

Geniet anderhalf uur van een weldadige schoonheidsbehandeling; volledig samengesteld op jouw huidbeeld en jouw gemoedstoestand. De Skin Retreat is meer dan alleen een gezichtsbehandeling. Ook je handen en voeten komen aan bod, met een lekker voetenbad om mee te beginnen, en een handmassage tijdens het inwerken van je reinigende gezichtsmasker.

Planten spelen de hoofdrol

Net als bij al onze behandelingen, maken we bij Skin Retreat alleen gebruik van 100% natuurlijke producten. We kijken daarbij goed naar wat je huid precies nodig heeft. Maar we gaan we nog een stapje verder. In deze behandeling spelen planten namelijk echt de hoofdrol. De plant die het belangrijkste aandeel heeft in de formule van de olie, serum en de crèmes, noemen we de leadplant. Deze plant heeft bepaalde kenmerken die je ook in de producten zal terugvinden. Bijvoorbeeld een olie, melk of serum om de huid te kalmeren, of juist om te activeren. Afhankelijk van jouw type huid, kiezen we voor een van de volgende planten.

Natuur Granaatappel

granaatappel voor regeneratie

Het lichtrode sap van granaatappel is rijk aan antioxidanten en bevordert de huidregeneratie.

Natuur Amandel

amandel voor zachte zorg

Amandelolie is rijk aan mineralen en eiwitten. Door de structuur wordt het goed opgenomen door de huid.

Natuur Wild Rose

wilde rozen voor extra voeding

De olie van wilde rozen is rijk aan essentiële vetzuren. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid.

Natuur Iris

iris voor vochtbalans

De irisplant is het ideale rolmodel voor het in evenwicht houden van de vochtbalans.

Natuur Evening Primrose

evening primrose voor intensieve zorg

De hoge concentraties linolzuur en gamma-linoleenzuur beschermen de huid tegen vochtverlies.

Van de producten tot de massagetechniek: de hele behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke huidbeeld en gemoedstoestand. De Weleda schoonheidsspecialiste neemt anderhalf uur de tijd voor een heerlijke, ontspannende behandeling.

De uitgebreide gezichtsmassage sluiten we af met een paar minuten van volledige rust. Daarna brengen we een serum, crème en/of oogcreme aan om de huid te voeden en te beschermen van invloeden van buitenaf. Als je dat wilt, brengen we ook nog een lekkere beauty balm of lip balm aan, zodat je er weer stralend en verzorgd uitziet.

Na afloop van de behandeling krijg je lekker de tijd om tot jezelf te komen en weer te aarden. Je kan jezelf even opfrissen in een aparte ruimte en er staat een heerlijk kopje biologische kruidenthee of verfrissend glas water voor je klaar.

Over de salon

Onze salon in Oegstgeest is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De behandeling vindt plaats in een speciaal voor de schoonheidsspecialiste ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de De Kempenaerstraat 24 in Oegstgeest, midden in de gezellige winkelstraat.

Skin Retreat boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je skin retreat behandeling beschikbaar zijn. Je kan een Skin Retreat boeken in Oegstgeest. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je Skin Retreat in Oegstgeest

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa