Logo Weleda City Spa

Seizoensbehandeling Amandel

Is je huid al klaar voor de herfst? Breng je huid weer in evenwicht met onze speciale Amandel seizoensbehandeling. Een rustgevende gezichtsbehandeling met verzachtende amandelproducten. Koesterend en kalmerend voor de huid.

gezichtsbehandeling Amandel

  • Schoonheidsbehandeling
  • Koesterend en kalmerend
  • Seizoensspecial
  • 60 minuten€ 70,00

Breng je huid weer in balans met de Amandel Gezichtsbehandeling

Deze speciale gezichtsbehandeling is vanwege het milde en verzachtende karakter van de amandelproducten geschikt voor iedereen. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam.

Als eerste stap naar een gezonde en stralende huid, krijg je een fijne reiniging van de huid. Eventueel worden er ook nog ongewenste haartjes verwijderd. Na een warm kompres verwijdert de schoonheidsspecialiste eventuele onzuiverheden van de huid. Je huid is nu helemaal klaar voor een heerlijke gezichtsmassage.

Amandelbloesem
Amandel voor massage oegstgeest

In het aansluitende gezichtsmasker verwerken we ook weer onze amandelproducten. En terwijl het masker inwerkt, masseren we je handen met amandel handcrème. Een heerlijk ontspannend gevoel, met ook nog eens de herkenbare zoete geur van amandel.

Om het fijne gevoel van je behandeling vast te houden, krijg je een tube Amandel Verzachtende Gezichtscrème of Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light mee naar huis.

Over de salon

Onze salon in Oegstgeest is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De schoonheidsbehandeling vindt plaats in een speciaal voor de schoonheidsspecialiste ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de De Kempenaerstraat 24 in Oegstgeest, midden in de gezellige winkelstraat.

Amandelbehandeling boeken

Deze seizoensbehandeling is alleen in de herfst beschikbaar. Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Oegstgeest voor je behandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je amandel seizoensbehandeling in Oegstgeest

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa