Logo Weleda City Spa

Tieners krijgen vaak te maken met jeugdpuistjes, pukkeltjes en mee-eters. Die onrustige huid vraagt om een goede behandeling. De jeugdbehandeling in de Weleda City Spa Oegstgeest voeren we uit met milde, kalmerende natuurzuivere producten.

jeugd behandeling

  • Reinigend en ontspannend
  • Met natuurzuivere producten
  • Vanaf 12 jaar
  • 40 min.€ 47,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Milde, maar grondige reiniging

De behandeling begint met een warm kompres voor het gezicht. Dit werkt heerlijk ontspannend, en zorgt ervoor dat de huid goed voorbereid is op het reinigen. Mee-eters, puistjes en gerstekorrels worden daarna zo veel mogelijk verwijderd. Om de huid verder tot rust te brengen, krijg je daarna een kalmerend masker. Tijdens het inwerken van het masker masseren we je handen, voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Maak kennis met de schoonheidsspecialiste

Ben je nog nooit naar een schoonheidsspecialiste geweest? Dan is dit dé behandeling voor jou. Ook als je niet of nauwelijks last hebt van pukkeltjes. De schoonheidsspecialiste laat je genieten van een echt verwenmoment, inclusief een fijne gezichtsmassage. Je huid straalt en is weer gezond!

Je kan zelf kiezen welke behandeling je wilt:

  • Reinigend: vooral gericht op schoonheid en reinigen van je huid
  • Ontspannend: vooral gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning

Over de salon

Onze salon in Oegstgeest is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De schoonheidsbehandeling vindt plaats in een speciaal voor de schoonheidsspecialiste ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de De Kempenaerstraat 24 in Oegstgeest, midden in de gezellige winkelstraat.

Jeugdbehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Oegstgeest voor je behandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen voor je schoonheidsspecialiste? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je jeugdbehandeling in Oegstgeest

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa