Gezichtsbehandeling vrouw

Laat je huid weer stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid.

gezichtsbehandeling vrouw

 • Holistische schoonheidsbehandeling
 • Gezicht, schouders & decolleté
 • Verzorgend en ontspannend
 • 60 minuten€ 59,50
 • 90 minuten€ 87,50

Voor een stralende en gezonde huid is een gezichtsbehandeling van een schoonheidsspecialiste een echte must. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam.

Dorle

‘De behandeling was heerlijk ontspannen en vakkundig uitgevoerd. De behandelkamer was aangenaam en de sfeer prima.’

Lenie

‘Vandaag gezichtsbehandeling bij Weleda Spa in Oegstgeest gehad. Heerlijk ik heb er van genoten. Dank nogmaals.’

Ellen

‘Dit was voor de eerste keer en ik vond het héérlijk! Karen stemde heel goed op mij af en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Voor herhaling vatbaar!’

De Weleda schoonheidsspecialiste heeft alle aandacht voor jou en je huid

In een korte intake bespreken jij en de schoonheidsspecialiste wat je wensen en behoeften zijn. Je behandeling wordt hier helemaal op afgestemd. Van de techniek tot de producten die we gebruiken. Vanzelfsprekend gebruiken we altijd 100% natuurlijke producten tijdens je schoonheidsbehandeling.

Ruimte gezichtsbehandeling met aandacht voor privacy
Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa
Weleda Spa Center 052

Een gezonde en stralende huid

We beginnen een fijne reiniging van de huid. Eventueel kan de schoonheidsspecialiste ook nog ongewenste haartjes verwijderen. Afhankelijk van je behandeling en keuze krijg je een reinigend en/of een voedend masker. Na het verwijderen van eventuele onzuiverheden van de huid krijg je een heerlijke massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. Dat doen we met 100% natuurlijke olie om je huid op een natuurzuivere manier te voeden.

Als je wilt, brengen we aan het eind van je behandeling nog een lekkere dag- of nachtverzorging aan. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

Karen, City Spa Oegstgeest

Karen Oegstgeest

"In onze schoonheidssalon in Oegstgeest kijken we goed naar de behoefte van jouw huid."

60 of 90 minuten

Je kiest zelf hoe lang je de gezichtsbehandeling wil laten duren: 60 of 90 minuten. Afhankelijk van de tijd die je kiest, kan de schoonheidsspecialiste wat meer tijd besteden aan je schoonheidsbehandeling.

 • 60 minuten: keuze uit een reinigend of een voedend masker, korte gezichtsmassage
 • 90 minuten: reinigend én voedend masker, uitgebreide gezichtsmassage

Gezichtsbehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je schoonheidsbehandeling beschikbaar zijn. Je vindt onze salon in Oegstgeest op de De Kempenaerstraat, een gezellige winkelstraat in het centrum. Heb je speciale wensen of vragen voor je schoonheidsspecialiste? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Schoonheidssalon Weleda City Spa Oegstgeest

Oegstgeest

 • De Kempenaerstraat 24
 • 071 - 207 46 04
 • ma t/m wo: 09:30 - 18:00
 • do - vr: 09:30 - 21:30
 • za: 09:30 - 17:00
 • zo: gesloten
 • spa-oegstgeest@weleda.nl
Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa