Arnicamassage

De Arnicaplant is een prachtig, maar vooral oersterk plantje met een enorme weerstand. Die kenmerken komen terug in onze Arnicamassage. Een unieke, heerlijke en verwarmende ontspanningsmassage met de vertrouwde, 100% natuurlijke, producten uit onze Arnicalijn.

arnica massage

  • Rug, nek en schouders
  • Preventief of bij klachten
  • Gebaseerd op de arnicaplant
  • 60 minuten€ 64,50

Soms voelen je rug en nek wat stijf en stram aan. Een uitgebreide massage van je rug, nek en schouders met de vertrouwde werking en geur van arnica helpen je dan ontspannen. De arnicamassage is ook erg geschikt om preventief in te zetten. Door de zelfherstellende werking zorgt arnica ervoor dat je soepel en ontspannend blijft.

Het resultaat is altijd dat je je aan het einde van de behandeling zowel fysiek als mentaal weer lekkerder voelt.

Deze Weleda massage is ideaal bij rug- en schouderklachten door beeldschermwerk.

Bij de arnicamassage maken we volop gebruik van de vertrouwde arnicaproducten. We beginnen met een warm voetenbad van Arnica Sport Bad. Door de heerlijke geuren diep in te ademen voel je de stress wegstromen!

Tijdens de massage gebruiken we Arnica Sport Gel en Arnica Massageolie. De combinatie van een koele gel en een verwarmende olie stimuleren de doorbloeding en geven een aparte sensatie.

Rug, nek en schouders

Bij de Arnicamassage hebben we veel en uitgebreid aandacht voor je rugspieren. We warmen het spierweefsel op door een paar keer op je rug te kloppen. En we stimuleren de zenuwen door ze herhaaldelijk te prikkelen. We behandelen je hele rug, inclusief je schouders, nek en het onderste deel van je schedel. Omdat schouder- en nekklachten vaak hun oorsprong hebben in de armen en handen, masseren we die ook.

Bij de Arnicamassage kies je zelf of je een milde, medium of een intense massage wilt. Helemaal naar gelang jouw behoefte.

Na de massage en een paar minuten rust sluiten we de massage af met het prikkelen van je hoofd, schouders, rug en voeten. Zo ontwaakt je lichaam en kan je weer lekker aarden. Om de afvalstoffen te helpen afvoeren krijg je een glas water met Berken Extract. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

Arnica en chaos

Arnica, ook bekend als valkruid, is een bijzondere plant. Zo fragiel als dat-ie lijkt, zo stevig is-ie in werkelijkheid. De plant groeit van nature op grote hoogten, in bergachtig gebied. Daar biedt het uitstekend weerstand aan de bergwind die hij vaak te verduren krijgt. De Arnica gedijt ook bij chaos. Dat zie je onder andere terug in hoe de wortels hun weg vinden in de grond.

Arnicabloem
Veld met arnica
Arnica bloemen

Diezelfde chaos en schijnbare tegenstellingen komen ook terug in de massage. De Arnicaproducten hebben bijvoorbeeld de geur van activerende rozemarijn en ontspannende lavendel. Maar de behandeling kenmerkt zich ook door de stevige kloppen op je rug en schouders, de verschillen tussen tempo en rust, en het gebruik van verkoelende én verwarmende producten.

Ontspan en voel je één met de natuur met deze unieke Weleda massage.

Over de salon

Onze salon in Den Haag is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De massage vindt plaats in een speciaal voor massages ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de Aert van der Goesstraat 27 in het Statenkwartier, vlakbij ‘de Fred’.

Arnicamassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Den Haag voor je Arnicamassage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je Arnicamassage in Den Haag

Den Haag Statenkwartier

  • Aert van der Goesstraat 27
  • 070 - 219 50 79
  • ma t/m vr: 09:30 - 22:00 uur
  • za: 09:30 - 17:00 uur
  • zo: 13:00 - 17:00 uur
  • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag