Home

Coming soon: Weleda City Spa Lelystad

Weleda City Spa breidt uit. In 2022 openen we onze 8e en 9e vestiging. Vanaf juli zijn we te vinden in het gloednieuwe Hotel Van der Valk in Lelystad. Kom langs en laat je in de watten leggen. Op een 100% natuurlijke manier.

Massages en gezichtsbehandelingen

Kom vanaf oktober langs bij Weleda City Spa Lelystad voor een ontspannende massage of gezichtsbehandeling. Al onze behandelingen komen voort uit een holistische visie. Dat houdt in dat we kijken naar de mens in zijn geheel, en niet alleen maar kijken naar het wegnemen van pijn of spanning.

Ontspanningsmassage Lelystad schaal
Gezichtsbehandeling Lelystad masker kwast
Ontspanningsmassage Lelystad rug tweehanden

Hoe wij werken

Bij Weleda is duurzaamheid geen trend. Dat doen we al meer dan 100 jaar. Al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. Een behandeling met 100% natuurlijke producten is een weldaad voor je huid, je lichaam en je geest.

Rust en sfeer Kom tot jezelf

De salon ademt rust. Kalme kleuren, natuurlijke geur, zachte muziek.

Goed bereikbaar Hotel vd Valk

Weleda City Spa Lelystad vind je in het nieuwe Hotel van der Valk.

100% natuurlijk Beste uit de natuur

Al onze producten zijn puur natuur. Net als jij.

100% natuurlijk, 100% Fair Trade

Bij Weleda is duurzaamheid geen trend. Dat doen we al 100 jaar. Al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. Ook onze salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo gebruiken we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei bij de inrichting van onze City Spa's.

Samenwerking met Van der Valk

Weleda City Spa werkt samen met Van der Valk. Je vindt ons al in de Van der Valk-hotels in Den Bosch-Vught, Tiel en Gent (BE). In 2022 openen we nog een vestiging in het nieuwe hotel in Gorinchem. En dus ook in Lelystad.

Carousel wide 1024x768 Renders Lelystad
Carousel wide 1024x768 Vd Valk Lelystad 2020 03 30 Export 04 Ultra HD
Carousel wide 1024x768 Renders Lelystad 1

Tot snel in Lelystad

Weleda City Spa Lelystad opent de deuren in juli. Een behandeling boeken kan vanaf ongeveer 1 week voor de opening. Kan je niet wachten op een echte Weleda-behandeling? Bezoek dan in een van onze andere vestigingen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van acties, tips, speciale behandelingen en nieuwe openingen. Ontvang gemiddeld 2 keer per maand onze nieuwsbrief.