Mamabehandeling

Als je een kindje krijgt, dan wil je natuurlijk de beste zorg voor je kleine held of heldin. Dat begint met de beste zorg voor jezelf, want ook voor jou verandert er veel. Een mamabehandeling geeft je de tijd, zorg en aandacht die je verdient. Tijdens je zwangerschap én als je kindje er is.

mama behandeling

 • Mama's en aanstaande mama's
 • Als ontspanning en bij klachten
 • Gezichtsbehandeling en massage
 • 90 minuten€ 87,50

Met alles wat er gebeurt rondom je zwangerschap heb je wel eens behoefte aan een echt moment voor jezelf. Een mamabehandeling is een heerlijke manier om lichaam en geest weer in balans te krijgen. We behandelen de klachten die gepaard gaan met je zwangerschap en we laten je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling en massages.

Een heerlijke behandeling met de beste zorg voor jou en je kindje

Tijdens en na je zwangerschap verandert je lichaam: fysiek, hormonaal en mentaal. Daarom hebben we -samen met verloskundigen en gynaecologen- speciale mamabehandelingen ontwikkeld. Rust en ontspanning komen jou en je kindje ten goede, dus we beginnen met een uitgebreide gezichtsbehandeling. Om de kenmerkende zwangerschapsklachten te behandelen, masseren we de delen waar je op dat moment klachten ondervindt.

Onze behandelingen zijn puur natuur. We gebruiken uitsluitend 100% natuurlijke producten. Want jullie verdienen het beste van wat de natuur te bieden heeft.

Mamabehandeling en zwangerschapsmassage

Onze mamabehandeling bestaat uit meer dan alleen een zwangerschapsmassage. Want ook als je kindje geboren is, hebben we een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor kersverse moeders. Je zwangerschap is op te delen in 3 trimesters van 3 maanden. Daarin heeft je lijf iedere keer andere behoeften. Die specifieke behoeften behandelen we met speciale massages.

Eerste trimester

In de eerste 3 maanden van je zwangerschap ben je vaak wat onrustig, kan je misschien een beetje piekeren, en kan je last hebben van onrustige benen, voeten, armen en benen. Daarom bieden we in deze periode de volgende zwangerschapsmassages:

 • Hoofdhuidmassage: een heerlijk ontspannende massage van de hoofdhuid. Om de rust terug in je hoofd te krijgen en het piekeren. En om je zorgen even lekker te laten varen.
 • Arm- en handmassage: massage van armen en handen geven je een heerlijke ontspanning. De speciale gel die we gebruiken bevordert de bloeddoorstroming.
 • Been- en voetmassage: een verlichtende massage bij onrustige benen, of wanneer je vocht vasthoudt. We gebruiken een speciale gel die de bloeddoorstroming bevordert.

De behandeling begint altijd met een lekker voetenbad, waarbij we bespreken welke massage voor jou het fijnste is. Je krijgt eerst een uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling van 45 minuten, en daarna de massage die je gekozen hebt.

Tweede trimester

In de tweede 3 maanden van je zwangerschap heb je waarschijnlijk vooral last hebben van je benen, voeten, armen en benen. Daarom bieden we in deze periode de volgende zwangerschapsmassages:

 • Arm- en handmassage: massage van armen en handen geven je een heerlijke ontspanning. De speciale gel die we gebruiken bevordert de bloeddoorstroming.
 • Been- en voetmassage: een verlichtende massage bij onrustige benen, of wanneer je vocht vasthoudt. We gebruiken een speciale gel die de bloeddoorstroming bevordert.

De behandeling begint altijd met een lekker voetenbad, waarbij we bespreken welke massage voor jou deze keer het fijnste is. Je krijgt eerst een uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling van 45 minuten, en daarna de massage die je gekozen hebt.

Derde trimester

De laatste 3 maanden van je zwangerschap zijn fysiek het zwaarste. Je zult meer klachten aan je bekken, buik en rug hebben. Daarom bieden we in deze periode de volgende zwangerschapsmassages:

 • Buikmassage: je buik wordt zwaarder, omdat je kindje al flink gegroeid is. Dat kan klachten aan buik en bekken geven. De buikmassage voeren we uit met speciale zwangerschapsolie. Het beste voor jou en je kindje.
 • Rug-, schouder- en nekmassage: doordat je buik zwaarder is geworden, komt er ook meer druk op je rug, schouders en nek. Met een massage in zijligging verlichten we de klachten en zorgen we voor ontspanning.
 • Borstcontourmassage: aan het einde van je zwangerschap kunnen je borsten gevoeliger worden. Met deze massage verlichten we de klachten die je kan hebben. Uiteraard doen we alles in nauw overleg met jou.

De behandeling begint altijd met een lekker voetenbad, waarbij we bespreken welke massage voor jou deze keer het fijnste is. Je krijgt eerst een uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling van 45 minuten, en daarna de massage die je gekozen hebt.

Als je kindje geboren is

Als je kindje er eenmaal is, nemen spanning en vermoeidheid toe. Je hebt de zorg voor je baby, weinig slaap door gebroken nachten, en ook hormonaal verandert er veel. Het is belangrijk om nu weer lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Tijd voor een ontspannende massage.

Als je kindje 6 tot 8 weken oud is, verwelkomen we jou als kersverse moeder graag in onze salon. Alles bij deze behandeling staat in het teken van ontspanning. Je hebt tenslotte nogal wat achter de rug. Laat je anderhalf uur heerlijk verwennen met een voetenbad, een fijne gezichtsbehandeling en daarna een ontspannende deelmassage.

Mamabehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je mamabehandeling beschikbaar zijn. Je kan een mamabehandeling boeken in Oegstgeest. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Te boeken op deze locaties

Oegstgeest

 • De Kempenaerstraat 24
 • 071 - 207 46 04
 • ma t/m wo: 09:30 - 18:00
 • do - vr: 09:30 - 21:30
 • za: 09:30 - 17:00
 • zo: gesloten
 • spa-oegstgeest@weleda.nl
Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa