Logo Weleda City Spa

Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent, ondergaat je lichaam een hoop veranderingen. Dat merk je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Een zwangerschapsmassage verlicht de fysieke klachten die gepaard gaan met je zwangerschap. En geeft je ook een heerlijke en verdiende ontspanning.

zwangerschaps massage

  • Vanaf 16 weken
  • Zachte, koesterende massage
  • Verlicht zwangerschapsklachten
  • 60 minuten€ 64,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Met alles wat er gebeurt rondom je zwangerschap heb je wel eens behoefte aan een echt moment voor jezelf. Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die we helemaal afstemmen op jouw wensen.

Gun jezelf een heerlijke ontspanning

Optimaal comfort

Bij de zwangerschapsmassage zorgen we voor optimaal comfort voor jou. De massagetafel is traploos in te stellen op de positie die voor jou het lekkerste voelt. De rugmassage doen we in ontspannen zijligging. We masseren ook je nek, armen en benen. En als je dat wil, ook je buik. Uiteraard staat de hele massage in het teken van zachte zorg.

De juiste producten voor de juiste massage

We voeren de massage uit met onze Weleda Zwangerschapsolie. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap een sterk ontwikkelde reukzin. Daarom heeft onze zwangerschapsolie maar een hele subtiele en milde geur. Heb je, net als veel anderen, last van je benen of armen? Dan masseren we die met een speciale gel die de doorbloeding stimuleert.

En dat alles uiteraard 100% natuurlijk. Want jij en je kindje verdienen het beste wat de natuur te bieden heeft.

Mamabehandeling of zwangerschapsmassage

Weleda City Spa biedt ook de ‘mamabehandeling’. Er is een verschil tussen een mamabehandeling en een zwangerschapsmassage.

Een zwangerschapsmassage voeren we uit vanaf week 16 van de zwangerschap. Een mamabehandeling kan al eerder worden gegeven.

Zwangerschapsmassage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je behandeling beschikbaar zijn. Je kan een zwangerschapsmassage boeken in Den Haag, Rotterdam, Oegstgeest en Amsterdam. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

De behandelingsduur verschilt per spa.

Zwangerschapsmassage is te boeken op deze locaties

Den Haag Statenkwartier

  • Aert van der Goesstraat 27
  • 070 - 219 50 79
  • ma-di: 10.00 - 20.00 uur
  • wo-vr: 10.00 - 22.00 uur
  • za: 10.00 - 17.00 uur
  • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam West

Weleda City Spa Amsterdam