Logo Weleda City Spa

Bereid je goed voor op een sportwedstrijd of een andere prestatie. Met ons sportarrangement ga je optimaal ondersteund je wedstrijd in én zorg je voor een goed herstel. Met gratis 3 Arnica-producten, ter waarde van € 30,-.

sport arrangement

  • Ideale wedstrijdvoorbereiding
  • Vóór en na je wedstrijd
  • Gratis Arnica-producten
  • 3x 60 minuten€ 189,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Als je toewerkt naar een sportprestatie is het belangrijk dat je je lijf en spieren in topconditie brengt en houdt. Onze sportmassages en de producten uit de Arnica Sport lijn helpen je daarbij. Op een heerlijke relaxte manier. Je krijgt 3 massages; 2 vóór je prestatie en 1 ná je prestatie.

Na iedere massage krijg je ook een fijn product uit de Arnica Sport-lijn gratis. Deze hebben een herstellende invloed op gewrichten en spierweefsel. Het versterkt zo het effect van de sportmassages. Doordat je spieren goed voorbereid zijn, werkt een arrangement van sportmassages prestatieverhogend. En het helpt het risico op blessures te verminderen.

De duur van een behandeling verschilt per spa.

Een sportarrangement werkt prestatieverhogend en blessureverlagend

3 massages

Om je optimaal voor te bereiden en goed te laten herstellen, krijg je bij het sportarrangement 3 sportmassages van een uur. In de aanloop naar je wedstrijd of prestatie train je je spieren om zich klaar te maken voor de prestatie. Het is daarom belangrijk dat je zowel vóór als na je prestatie je spieren zo goed mogelijk behandelt.

De 3 behandelingen worden rondom je prestatie ingepland, zodat je optimaal voorbereid je wedstrijd kan beginnen. Uiteraard stemmen we de massage af op de wedstrijd of prestatie die je gaat doen. De massages voeren we uit met Arnica Sport Massageolie, voor ontspanning en verwarming van je spieren.

Eerste behandeling

Je eerste massage is specifiek bedoeld om je lijf in optimale conditie te brengen. Omdat voor iedere (sport)prestatie andere spieren nodig zijn, bepalen we tijdens een korte intake welke massage het meeste geschikt is. Als je al ergens klachten hebt, behandelen we die het eerste. Een sportmassage is over het algemeen een stevige en intensieve massage.

Gratis product: na je massage krijg je onze Arnica Massage Olie mee naar huis. Gebruik deze olie na het trainen of sporten voor een langzame (zelf)massage. Het verwarmende effect van deze olie zorgt ervoor dat je spieren weer goed ontspannen. Maar ook voor het sporten kun je deze olie dun aanbrengen op de huid. Dit helpt spierkramp te voorkomen.

Tweede behandeling

Je tweede behandeling is kort voor je wedstrijd of prestatie. Om je spieren niet te blokkeren is deze massage minder stevig dan je eerste massage. Het verlaagt het risico op blessures, want je wil natuurlijk niet dat je wedstrijd op het laatste moment in het water valt door een spierblessure die je had kunnen voorkomen.

Gratis product: na je massage krijg je een tube Arnica Sportgel. De gel werkt verkoelend en bevordert de doorbloeding. Dit helpt bij de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Ideaal bij gevoelige en gespannen spieren.

Derde behandeling

Je hebt je prestatie geleverd! Tijd om je spieren te laten herstellen. Je derde massage plan je in na je wedstrijd. Ook deze massage is wat milder, zodat je spieren goed kunnen ontspannen.

Gratis product: je krijgt een heerlijke tube Arnica Douchegel. Deze douchegel verkwikt en geeft energie. Precies wat je nodig hebt na het leveren van je prestatie. En hij ruikt ook nog eens heerlijk naar rozemarijn en lavendel.

Sportarrangement boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Je eerste bezoek plan je online in. De vervolgafspraken maak je ter plaatse in de Weleda City Spa van jouw keuze. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je eerste sportmassage beschikbaar zijn. Je kan een sportarrangement boeken in Den Haag (Statenkwartier), Rotterdam (Hillegersberg), Amsterdam (West) of Oegstgeest. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Te boeken op deze locaties

Den Haag Statenkwartier

  • Aert van der Goesstraat 27
  • 070 - 219 50 79
  • ma-di: 10.00 - 20.00 uur
  • wo-vr: 10.00 - 22.00 uur
  • za: 10.00 - 17.00 uur
  • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam West

Weleda City Spa Amsterdam