Logo Weleda City Spa

Bereid je goed voor op een sportwedstrijd of een andere prestatie. Met ons sportarrangement ga je optimaal ondersteund je wedstrijd in én zorg je voor een goed herstel. Met gratis 3 Arnica-producten, ter waarde van € 30,-.

sport arrangement

 • Ideale wedstrijdvoorbereiding
 • Vóór en na je wedstrijd
 • Gratis Arnica-producten
 • 3x 60 minuten€ 189,50

Als je toewerkt naar een sportprestatie is het belangrijk dat je je lijf en spieren in topconditie brengt en houdt. Onze sportmassages en de producten uit de Arnica Sport lijn helpen je daarbij. Op een heerlijke relaxte manier. Je krijgt 3 massages; 2 vóór je prestatie en 1 ná je prestatie.

Na iedere massage krijg je ook een fijn product uit de Arnica Sport-lijn gratis. Deze hebben een herstellende invloed op gewrichten en spierweefsel. Het versterkt zo het effect van de sportmassages. Doordat je spieren goed voorbereid zijn, werkt een arrangement van sportmassages prestatieverhogend. En het helpt het risico op blessures te verminderen.

De duur van een behandeling verschilt per spa.

Een sportarrangement werkt prestatieverhogend en blessureverlagend

3 massages

Om je optimaal voor te bereiden en goed te laten herstellen, krijg je bij het sportarrangement 3 sportmassages van een uur. In de aanloop naar je wedstrijd of prestatie train je je spieren om zich klaar te maken voor de prestatie. Het is daarom belangrijk dat je zowel vóór als na je prestatie je spieren zo goed mogelijk behandelt.

De 3 behandelingen worden rondom je prestatie ingepland, zodat je optimaal voorbereid je wedstrijd kan beginnen. Uiteraard stemmen we de massage af op de wedstrijd of prestatie die je gaat doen. De massages voeren we uit met Arnica Sport Massageolie, voor ontspanning en verwarming van je spieren.


Belangrijke informatie met betrekking tot het coronavirus

We willen je graag een ontspannen én veilige behandeling geven bij Weleda City Spa. In verband met het coronavirus is een bezoek aan een van onze salons misschien net iets anders dan je gewend bent:

 • Registratie: we zijn verplicht onze bezoekers te registreren. We gebruiken daarvoor de gegevens van je boeking. Vul daarom bij het boeken je naam, telefoonnummer én e-mailadres volledig en correct in.
 • Mondkapjes: een mondkapje is verplicht, voor medewerkers én klanten. In de behandelruimte hoef je geen kapje op. Het mag natuurlijk wel, als je dat prettig vindt. De behandelaar draagt tijdens de behandeling wel een mondkapje.
 • Toeslag: door de coronamaatregelen maken we extra kosten. Denk aan extra schoonmaak, mondkapjes en ruimere tijden tussen behandelingen. Daarom rekenen we tijdelijk een coronabijdrage van €2,- bij een behandeling.

Onderaan deze pagina vind je uitgebreide informatie over wat je nog meer van ons kunt verwachten, en wat we van jou verwachten.


Eerste behandeling

Je eerste massage is specifiek bedoeld om je lijf in optimale conditie te brengen. Omdat voor iedere (sport)prestatie andere spieren nodig zijn, bepalen we tijdens een korte intake welke massage het meeste geschikt is. Als je al ergens klachten hebt, behandelen we die het eerste. Een sportmassage is over het algemeen een stevige en intensieve massage.

Gratis product: na je massage krijg je onze Arnica Massage Olie mee naar huis. Gebruik deze olie na het trainen of sporten voor een langzame (zelf)massage. Het verwarmende effect van deze olie zorgt ervoor dat je spieren weer goed ontspannen. Maar ook voor het sporten kun je deze olie dun aanbrengen op de huid. Dit helpt spierkramp te voorkomen.

Tweede behandeling

Je tweede behandeling is kort voor je wedstrijd of prestatie. Om je spieren niet te blokkeren is deze massage minder stevig dan je eerste massage. Het verlaagt het risico op blessures, want je wil natuurlijk niet dat je wedstrijd op het laatste moment in het water valt door een spierblessure die je had kunnen voorkomen.

Gratis product: na je massage krijg je een tube Arnica Sportgel. De gel werkt verkoelend en bevordert de doorbloeding. Dit helpt bij de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Ideaal bij gevoelige en gespannen spieren.

Derde behandeling

Je hebt je prestatie geleverd! Tijd om je spieren te laten herstellen. Je derde massage plan je in na je wedstrijd. Ook deze massage is wat milder, zodat je spieren goed kunnen ontspannen.

Gratis product: je krijgt een heerlijke tube Arnica Douchegel. Deze douchegel verkwikt en geeft energie. Precies wat je nodig hebt na het leveren van je prestatie. En hij ruikt ook nog eens heerlijk naar rozemarijn en lavendel.

Sportarrangement boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Je eerste bezoek plan je online in. De vervolgafspraken maak je ter plaatse in de Weleda City Spa van jouw keuze. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je eerste sportmassage beschikbaar zijn. Je kan een sportarrangement boeken in Den Haag (Statenkwartier), Rotterdam (Hillegersberg), Amsterdam (West) of Oegstgeest. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Massages en het coronavirus

Massages zijn weer toegestaan door de Rijksoverheid. We zijn ontzettend blij dat we je weer een heerlijke massage mogen geven. Vanzelfsprekend nemen wel de nodige maatregelen, voor jouw én onze gezondheid. In de salon werken we tenslotte met onze handen, en is er lichamelijk contact tussen de behandelaar en jou.

Onze richtlijnen gingen, gaan en zullen altijd uit blijven gaan van goede hygiënische omstandigheden. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we de richtlijnen aangescherpt.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Wij letten op onze gezondheid. Heeft een behandelaar klachten, dan komt hij of zij niet naar het werk.
 • We controleren dagelijks onze temperatuur.
 • We werken altijd met een mondkapje op
 • Na iedere behandeling nemen we ruim de tijd om schoon te maken, materiaal te vervangen en/of te desinfecteren
 • We geven je geen hand bij begroeting of afscheid. We hangen ook je jas niet op.
 • We zorgen voor een maximum aantal personen in de salon
 • We behandelen uitsluitend op afspraak
 • We nemen maatregelen om buiten de behandelkamer 1,5 meter afstand te kunnen houden
 • De behandelaar beslist of een behandeling gegeven wordt. Vermoedt hij of zij klachten, dan kan de behandeling geweigerd worden.

Wat verwachten we van jou?

 • Als je klachten hebt die op COVID-19 besmetting kunnen duiden, dan boek je geen behandeling of zeg je je al geboekte behandeling af
 • Als je de afgelopen 14 dagen in aanraking geweest bent met iemand met een COVID-19 besmetting, dan boek je geen behandeling of zeg je je al geboekte behandeling af. Dit geldt ook wanneer diegene de afgelopen 14 dagen klachten zoals benauwdheid en/of koorts boven 38 graden heeft gehad.
 • Draag een mondkapje als je bij ons in de salon bent. Bij de behandeling mag het kapje wel af.
 • Kom precies op tijd voor je behandeling. In ieder geval niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd.
 • Vertrek na je behandeling ook weer zo snel mogelijk, om het contact met eventuele nieuwe klanten te vermijden
 • Werk mee bij het eventueel opnemen van je temperatuur, als we vermoeden dat je klachten zou kunnen hebben
 • Betaal contactloos, als dat mogelijk is. Contant afrekenen is niet mogelijk.

Op deze manier creëren we voor jou én voor onze medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving. We kijken er naar uit om je te ontvangen in één van onze salons. Geniet van je behandeling!

Te boeken op deze locaties

Den Haag Statenkwartier

 • Aert van der Goesstraat 27
 • 070 - 219 50 79
 • ma-di: 10.00 - 20.00 uur
 • wo-vr: 10.00 - 22.00 uur
 • za: 10.00 - 17.00 uur
 • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam West

Weleda City Spa Amsterdam