Logo Weleda City Spa

Gezichtsbehandeling vrouw

Laat je huid weer stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid.

gezichtsbehandeling vrouw

 • Holistische schoonheidsbehandeling
 • Gezicht, schouders & decolleté
 • Verzorgend en ontspannend
 • 60 minuten€ 64,50
 • 75 minuten€ 79,50
 • 90 minuten€ 92,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Voor een stralende en gezonde huid is een gezichtsbehandeling van een schoonheidsspecialiste een echte must. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam.

De Weleda schoonheidsspecialiste heeft alle aandacht voor jou en je huid

In een korte intake bespreken jij en de schoonheidsspecialiste wat je wensen en behoeften zijn. Je behandeling wordt hier helemaal op afgestemd. Van de techniek tot de producten die we gebruiken. Vanzelfsprekend gebruiken we altijd 100% natuurlijke producten tijdens je schoonheidsbehandeling.

Nieuw: hydraterende gezichtsbehandeling, speciaal voor de vochtarme huid. Met onze nieuwe producten voor hydraterende gezichtsverzorging. Op basis van extract van biologische vijgencactus. Natuurlijk, vegan, fris en effectief.Ruimte schoonheidspecialiste Oegstgeest, Weleda City Spa
Weleda Spa Center 047
Weleda Spa Center 052

Een gezonde en stralende huid

Als eerste stap naar een gezonde en stralende huid, krijg je een fijne reiniging van de huid. Eventueel kan de schoonheidsspecialiste ook nog ongewenste haartjes verwijderen. Bij een korte schoonheidsbehandeling heb je de keuze of je nu een reinigend masker wilt, of aan het einde juist een voedend masker wil hebben. Bij de uitgebreide behandeling krijg je beide maskers. Tijdens het inwerken van het masker masseren we je handen, voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Na het reinigende masker verwijdert de schoonheidsspecialiste eventuele onzuiverheden van de huid. Je huid is nu helemaal klaar voor een heerlijke massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. Dat doen we met 100% natuurlijke olie om je huid op een natuurzuivere manier te voeden.

De gezichtsmassage sluiten we af met een voedend masker. Na een paar minuten rust krijg je een koel kompres om weer even te aarden en je huid wakker te laten worden. Als je wilt, brengen we tot slot nog een lekkere dag- of nachtverzorging aan. Zodat je er weer helemaal stralend en verzorgd uitziet. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte.

Behandelingsduur

De behandelingsduur verschilt per spa. Afhankelijk van de tijd die je kiest, kan de schoonheidsspecialiste wat meer tijd besteden aan je schoonheidsbehandeling. Hieronder vind je de richttijden voor de behandelingen.

 • 60 minuten: keuze uit een reinigend of een voedend masker, korte gezichtsmassage
 • 75 minuten: Gelijk aan 60 minuten, plus verven of ontharen
 • 90 minuten: reinigend én voedend masker, uitgebreide gezichtsmassage, indien gewenst incl. verven of ontharen

Gezichtsbehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er voor je gezichtsbehandeling beschikbaar zijn. Je kan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste boeken in Den Haag (Statenkwartier), Rotterdam (Hillegersberg), Amsterdam (West) of Oegstgeest. Heb je speciale wensen of vragen voor je schoonheidsspecialiste? Vermeld die dan bij het boeken.

Wil je de nieuwe hydraterende gezichtsbehandeling? Vertel dat dan als je in de salon bent.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Te boeken op deze locaties

Den Haag Statenkwartier

 • Aert van der Goesstraat 27
 • 070 - 219 50 79
 • ma-di: 10.00 - 20.00 uur
 • wo-vr: 10.00 - 22.00 uur
 • za: 10.00 - 17.00 uur
 • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam West

Weleda City Spa Amsterdam