Logo Weleda City Spa

Over Weleda City Spa

Kom genieten in de Weleda City Spa. Op 4 centrale locaties in de Randstad zorgen onze masseurs en schoonheidsspecialisten ervoor dat je heerlijk in de watten wordt gelegd. En dat op een 100% natuurlijke manier!

100% natuurlijk, 100% Fair Trade

Al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, meestal biologisch en duurzaam geteeld en geoogst. Omdat wij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. Ook onze salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo gebruiken we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei bij de inrichting van onze City Spa's.

Weleda City Spa massage en schoonheidssalon Oegstgeest
Behandelruimte Den voor massage, Weleda City Spa Den Haag
Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Statenkwartier Den Haag.

Duurzaamheid op alle vlakken

Bij Weleda is duurzaamheid geen trend. Dat doen we al 100 jaar. En duurzaamheid beperkt zich bij ons niet alleen tot ecologische duurzaamheid, met het gebruik van de bekende 100% natuurlijke ingrediënten.

Sociale duurzaamheid houdt in dat we zorgen voor goede werkomstandigheden en een eerlijke beloning voor iedereen die betrokken is bij onze producten en diensten. We vinden een goed salaris en ruime rusttijd tussen massages belangrijk. Maar onze medewerkers nemen ook deel aan een goede pensioenregeling.

Duurzaam omgaan met onze organisatie is belangrijk om ook in de toekomst ons werk te kunnen doen. Dat betekent dat we investeren in duurzame innovatieve oplossingen. En dat we een gezonde financiële basis houden die goed is voor iedereen in de keten.

Respect voor privacy en oog voor kwaliteit en comfort

Een behandeling in een Weleda City Spa is een behandeling met alle aandacht voor jou. Met de grootste zorg voor privacy en comfort. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste. De massagetafels kunnen verwarmd worden, voor extra comfort. De ruimte om je om te kleden bevindt zich in de behandelruimte, heeft een eigen ingang en is discreet afgeschermd. Vertrouwd en veilig.

Ruimte massage Oegstgeest, Weleda City Spa
Massageruimte Weleda City Spa, Statenkwartier Den Haag.

Gezichtsbehandelingen en massages zijn hele persoonlijke behandelingen. Daarom zorgen we er altijd voor dat je je voor, tijdens en na de behandeling op je gemak voelt. Tijdens de behandeling hebben we respect voor jou en je lichaam. We zorgen altijd dat je je volledig comfortabel voelt.

Respect voor de natuur

Ons merk is ons product, ons product is de natuur. En daar zijn we zuinig op. Daarom zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekende waarden binnen ons bedrijf. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan we voor de natuur. Omdat zij weet wat het beste is voor ons.

100% natuurlijke massage en schoonheidsbehandeling bij Weleda City Spa. Den Haag, Rotterdam, Oegstgeest.
100% natuurlijke massage en schoonheidsbehandeling bij Weleda City Spa. Den Haag, Rotterdam, Oegstgeest.
100% natuurlijke massage en schoonheidsbehandeling bij Weleda City Spa. Den Haag, Rotterdam, Oegstgeest.

Al sinds 1921 doen we alles om de natuur beter te begrijpen en te benutten. Om producten en behandelingen te ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met zorg voor zowel de buitenkant als de binnenkant.

Alle behandelingen zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Dit zie je terug in de massageritmes, die enerzijds door het wezen van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werken onze behandelingen zo rustgevend en voelt het zo vertrouwd, welke behandeling je ook kiest.

Holistische visie

Al onze producten en behandelingen komen voort uit een holistische visie. Dat houdt in dat we kijken naar de mens in zijn geheel, en niet alleen maar kijken naar het wegnemen van pijn of spanning. Lichamelijke klachten kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit een gestresst gevoel. Doordat je je spieren ontspant, zal je lichaam ontspannen, waardoor jij helemaal zal ontspannen.

Gemak voorop

We willen je verblijf bij de City Spa zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk maken. We hebben bijvoorbeeld kleine kluisjes om je telefoon en andere waardevolle spullen in op te bergen. Omkleden kan in een eigen afgeschermde ruimte en na je behandeling hebben we een fijne ruimte om je even op te frissen. Na afloop reken je eenvoudig af met je pinpas.

Meer over Weleda

Lees meer over ons merk op weleda.nl (opent in nieuw venster)

Boek een behandeling bij jou in de buurt

Den Haag Statenkwartier

  • Aert van der Goesstraat 27
  • 070 - 219 50 79
  • ma-vr: 10.00 - 20.00 uur
  • za: 10.00 - 17.00 uur
  • spa-denhaag@weleda.nl
Gevel massagesalon en beautysalon Weleda City Spa Den Haag

Rotterdam Hillegersberg

Weleda City Spa. Massage en schoonheidssalon, Hillegersberg Rotterdam

Oegstgeest

Massage en Gezichtsbehandeling Oegstgeest, Weleda City Spa

Amsterdam West

Weleda City Spa Amsterdam