Alle massages in Amsterdam

Mamamassage

Amsterdam

Als kersverse moeder heb je soms wat te weinig tijd voor jezelf. Laat daarom de spanning en drukte achter je met een ontspannen mamamassage. Geniet van een fijn moment, helemaal voor jou alleen.

Mamamassage Amsterdam

  • Voor nieuwe mama's
  • Gegeven in rugligging
  • Vanaf 2 weken na de bevalling
  • 50 minuten€ 69,50

Een ontspannende massage, speciaal voor nieuwe mama's.

De mamamassage

Tijdens de kraamweken na de bevalling gebeurt er veel in het lichaam. Om goed voor je baby te kunnen zorgen, is het belangrijk dat je zelf ook lekker in je vel zit. Geniet daarom van een heerlijk rustmoment.

Een mamamassage is helemaal afgestemd op nieuwe mama's. Bij pijnlijke of gespannen borsten of in het geval van een keizersnee is het niet prettig om op je buik te liggen. Daarom lig je bij deze massage op je rug. Een pasgeboren baby'tje til je vaak op, wat je schouders aardig kan belasten. Dus geven we bij deze massage ook aandacht aan je schouders.

Bij de mamamassage masseren we je nek, decolleté, schouders, benen en voeten. Als je dat wil, masseren we ook je buik.

Optimale ontspanning

Deze massage is een heerlijk rustmoment, helemaal voor jou alleen. Even de spanning en de drukte van de afgelopen tijd achter je laten. En genieten van het moment.

Zeg je ontspanning, dan zeg je lavendel. Voor de massage gebruiken we Lavendel Ontspannende Body Olie. Je krijgt een voetbad met Lavendel Ontspanningsbad en ook een warm voetcompres.

Wanneer een mamamassage?

Ben je net (weer) mama geworden? Dan is deze massage voor jou. Vanaf 2 weken na de bevalling ben je welkom in onze duurzame salon.

Wist je trouwens dat al onze producten 100% microplasticvrij zijn? Dus ook de producten die we bij je behandeling gebruiken én de producten uit onze babyverzorgingslijn. Daarom werken we ook samen met Plastic Soup Foundation. Samen brengen we het belang van een toekomst zonder microplastics onder de aandacht.

Over de salon in Amsterdam

Onze salon in Amsterdam is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De behandelingen in Amsterdam worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste.

Weleda City Spa Amsterdam
Productschap Weleda City Spa Amsterdam
ruimte voor massage amsterdam weleda city spa

Weleda City Spa Amsterdam heeft 3 gelijkvloerse behandelkamers. Twee daarvan kunnen we omtoveren tot 1 grote behandelkamer. Daardoor kunnen we in Amsterdam ook duobehandelingen geven.

De kamers zijn goed geïsoleerd, zodat je tijdens je behandeling geen directe straatgeluiden hoort. Alle kamers zijn zeer goed geventileerd.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de salon op de Jacob van Lennepkade 288, op de hoek met de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam. Een levendige winkelstraat in Amsterdam West, vlakbij de Kinkerbuurt. In de buurt is beperkte parkeergelegenheid. Parkeren is betaald. We adviseren je om lopend, met de fiets of het OV te komen.

Kom je met het OV, neem dan tram 1, 7 of 17 (halte J.P. Heijestraat).

Mamamassage Amsterdam boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Amsterdam voor je mamamassage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je mamamassage in Amsterdam

Amsterdam

  • Jacob van Lennepkade 288, hoek JP Heijestraat
  • 020 - 247 00 78
  • Di, wo, za, zo: 10.00 - 17.00 uur
  • Do, vr: 10.00 - 21.00 uur
  • Maandag gesloten
  • spa-amsterdam@weleda.nl
Weleda City Spa Amsterdam