Hot stone massage

Mededeling met betrekking tot het Corona-virus

Bij Weleda heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers absolute prioriteit. Wegens de situatie met het coronavirus (COVID-19) hebben we besloten per direct onze salons te sluiten. De salons blijven t/m 6 april 2020 dicht en tot die tijd kunnen ook geen massages of behandelingen worden geboekt.

Hot stone massage

Geniet van de warme weldaad van een hot stone massage. De verwarmde stenen op je lichaam hebben een ontspannende werking en zorgen voor een goede doorbloeding.

hot stone massage

 • Ontspannende werking
 • Met natuurlijke basaltstenen
 • Bevordert doorbloeding
 • 55 minuten€ 69,50
 • 85 minuten€ 92,50

Gun jezelf eens een lekker verwenmoment met een hot stone massage. Ideaal als je stress ervaart of wanneer je gewoon even lekker wil genieten. De warmte van de stenen zorgen voor snelle verlichting van spanningen. Daardoor beleef je de massage intenser en ben je sneller heerlijk ontspannen. Een hot stone massage geeft je jouw welverdiende moment van volledige ontspanning.

Hoe werkt hot stone massage?

Een hot stone massage is een massage met verwarmde stenen. De stenen worden op je lichaam gelegd en ook gebruikt om je mee te masseren. De warmte en de druk van de hot stones dringen diep het lichaam in, waardoor je spieren sneller hun spanning loslaten. Je komt zo snel in een diepe staat van heerlijke ontspanning.

Alle Weleda-massages zijn 100% natuurlijk. Voor een hot stone massage worden daarom natuurlijke basaltstenen gebruikt, die speciaal voor jouw behandeling worden verwarmd tot een comfortabele temperatuur tussen de 45 en 55 graden. Ook de olie die we bij de hot stone massage gebruiken is 100% natuurlijk.

Hot stone massage is heerlijk als de dagen korter en kouder worden

De olie die we gebruiken, wordt alvast een beetje opgewarmd, zodat dat lekkerder voelt wanneer het wordt aangebracht. Door je eerst met de handen te masseren maken we je lichaam gereed voor de verdere massage. De masseur legt stenen op een deel van je lichaam en laat ze daar rusten. Een ander deel van je lichaam wordt dan gemasseerd. Dat doen we vooral met de hot stones. De masseur strijkt, draait of duwt de stenen over de aandachtsgebieden.

Hotstone massage bij Weleda City Spa in Den Haag, Rotterdam en Oegstgeest
Hotstone massage bij Weleda City Spa in Den Haag, Rotterdam en Oegstgeest

55 of 85 minuten

Bij het boeken kies je zelf hoe lang je de hot stone massage wil laten duren: 55 of 85 minuten. Afhankelijk van de tijd die je kiest, kunnen we meer delen van het lichaam behandelen. Je masseur geeft je graag advies en past de behandeling aan op maat van jouw behoeften.

 • 55 minuten: uitgebreide deelmassage
 • 85 minuten: extra uitgebreide deelmassage of massage van het hele lichaam

Aan het einde van je massage laten we je weer even aarden en terugkomen in het hier en nu. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

Over de salon

Onze salon in Amsterdam West is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De massage vindt plaats in een speciaal voor de masseur ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de Jan Pieter Heijestraat 111, in de Kinkerbuurt.

Hot stone massage boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Amsterdam voor je hot stone massage beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je hot stone massage in Amsterdam

Amsterdam West

 • Jan Pieter Heijestraat 111
 • 020 - 247 00 78
 • Let op: gesloten t/m 6 april
 • ma t/m vr: 09:30 - 22:00 uur
 • za: 09:30 - 17:00 uur
 • zo: 13:00 - 17:00 uur
 • spa-amsterdam@weleda.nl
Weleda City Spa Amsterdam