Logo Weleda City Spa

Gezichtsbehandeling vrouw

Laat je huid weer stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid.

gezichtsbehandeling vrouw

  • Schoonheidsbehandeling
  • Gezicht, schouders & decolleté
  • Holistisch
  • 55 minuten€ 69,50
  • 75 minuten€ 85,00
  • 85 minuten€ 92,50

Door de coronamaatregelen is deze behandeling tot minimaal 10 februari niet te boeken. Beloof jezelf nu alvast een heerlijke behandeling. Voor als het straks weer kan. Met een cadeaubon kan je na de maatregelen terecht bij een Weleda City Spa van jouw keuze.


Voor een stralende en gezonde huid is een gezichtsbehandeling van een schoonheidsspecialiste een echte must. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam.

De Weleda schoonheidsspecialiste heeft alle aandacht voor jou en je huid

In een korte intake bespreken jij en de schoonheidsspecialiste wat je wensen en behoeften zijn. Je behandeling wordt hier helemaal op afgestemd. Van de techniek tot de producten die we gebruiken. Vanzelfsprekend gebruiken we altijd 100% natuurlijke producten tijdens je schoonheidsbehandeling.

Ruimte schoonheidspecialiste Oegstgeest, Weleda City Spa
Weleda Spa Center 047
Weleda Spa Center 052

Een gezonde en stralende huid

Als eerste stap naar een gezonde en stralende huid, krijg je een fijne reiniging van de huid. Eventueel kan de schoonheidsspecialiste ook nog ongewenste haartjes verwijderen. Bij een schoonheidsbehandeling van 55 minuten heb je de keuze of je nu een reinigend masker wilt, of aan het einde juist een voedend masker wil hebben. Bij de behandeling van 85 minuten krijg je beide maskers. Tijdens het inwerken van het masker masseren we je handen, voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Na het reinigende masker verwijdert de schoonheidsspecialiste eventuele onzuiverheden van de huid. Je huid is nu helemaal klaar voor een heerlijke massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. Dat doen we met 100% natuurlijke olie om je huid op een natuurzuivere manier te voeden.

De gezichtsmassage sluiten we af met een voedend masker. Na een paar minuten rust krijg je een koel kompres om weer even te aarden en je huid wakker te laten worden. Als je wilt, brengen we tot slot nog een lekkere dag- of nachtverzorging aan. Zodat je er weer helemaal stralend en verzorgd uitziet. Daarna kan je jezelf opfrissen in een aparte ruimte en staat er een heerlijk kopje biologische kruidenthee of een verfrissend glas water voor je klaar.

55, 75 of 85 minuten

Je kiest zelf hoe lang je de gezichtsbehandeling wil laten duren: 55 of 85 minuten. Afhankelijk van de tijd die je kiest, kan de schoonheidsspecialiste wat meer tijd besteden aan je schoonheidsbehandeling.

  • 55 minuten: keuze uit een reinigend of een voedend masker, korte gezichtsmassage
  • 75 minuten: Gelijk aan 55 minuten, plus verven of ontharen
  • 85 minuten: reinigend én voedend masker, uitgebreide gezichtsmassage

Over de salon

Onze salon in Amsterdam West is gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Bij de inrichting gebruikten we duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei. De schoonheidsbehandeling vindt plaats in een speciaal voor de schoonheidsspecialiste ingerichte ruimte, waar rust, comfort en respect centraal staan. Je vindt onze salon op de Jan Pieter Heijestraat 111, in de Kinkerbuurt.

Gezichtsbehandeling boeken

Boeken doe je eenvoudig online. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Amsterdam voor je gezichtsbehandeling beschikbaar zijn. Heb je speciale wensen of vragen voor je schoonheidsspecialiste? Vermeld die dan bij het boeken.

Betalen doe je achteraf, met je pinpas, in de salon.

Boek je schoonheidsbehandeling in Amsterdam

Amsterdam West

Weleda City Spa Amsterdam